Sizin edevlette ne yazıyor bnmkinde kayıt bulunamadı yazıyordaİzmir guncellendimi arkadaşlar
Sizin edevlette ne yazıyor bnmkinde kayıt bulunamadı yazıyordaİzmir guncellendimi arkadaşlar
Bize gecen hafta geldi eve davet ettim. Oğlum evde yoktu oğlumla ilgili sorular sordular. Sonra genel olarak sorular sordular. Çevreden rahatsız olduğunuz nedir maaşınız ne kdr olsa rahat geçirirsiniz. Aylik gideriniz nedir mutfak gideri daha detaylı sorulardi. Bana bazı sorular garip geldi. Mesela mülteci sorunundan şikayetcimisiniz gibi.Evde bakım maaşı lan arkadaşlar,evinize gelen yetkilileri eve mi sokuyorsunuz ))
verilen paraya istinaden kendi özelimi,hastamın özelini alenen kimseye göstermiyorum,çay içeceklerse tabiki çaybahçesinde ikrram ederim seni bilmem ama ben 3,346 tl için evime Allah gelse sokmam..sen sokuyorsan bilemem!!Siz çay bahçesinemi göturüyosunuz cvp bilgi vermeye Yada bakıma muhtaç kişiyi görüntülü mü görüştürülmeli
Bu cvbnla cvp verilecek bir durumun olmadığını ortaya koydun.SENİ ALLAH ISLAH ETSİN yazdıklarını bir tekrar oku istersen.verilen paraya istinaden kendi özelimi,hastamın özelini alenen kimseye göstermiyorum,çay içeceklerse tabiki çaybahçesinde ikrram ederim seni bilmem ama ben 3,346 tl için evime Allah gelse sokmam..sen sokuyorsan bilemem!!
Mental sğlığın yerindemi senin?Allahın beni ıslah etmesi ne alaka? Birşey yazmışsın cvp verdim.iyimisin sen.Bu cvbnla cvp verilecek bir durumun olmadığını ortaya koydun.SENİ ALLAH ISLAH ETSİN yazdıklarını bir tekrar oku istersen.
Boyundan büyük konuşma nedemek Allah gelse sokmamverilen paraya istinaden kendi özelimi,hastamın özelini alenen kimseye göstermiyorum,çay içeceklerse tabiki çaybahçesinde ikrram ederim seni bilmem ama ben 3,346 tl için evime Allah gelse sokmam..sen sokuyorsan bilemem!!
Allahın seni ıslah etsinin sebebi evine kimseyi almaya bilirsin kimse buna karışamaz kurduğun cümle yanlış Allah bile gelse sokmam demen Allah kelimesini kullandığın için dedi benceMental sğlığın yerindemi senin?Allahın beni ıslah etmesi ne alaka? Birşey yazmışsın cvp verdim.iyimisin sen.
Geri zekalı ben senden yana olmuştum kifayetsiz sensin benim paramın yatıp yatmadığı seni bağlamaz konuşmaktan aciz bir insan olduğun belli senden başka bu sitede kavgaya meyilli kimse yok susmak en güzel cevaptır edebi elden gideneBen evime kimseyi sokmuyorum sokmam da! Amacınız kavga etmekse buyrun edelim Özellikle @Özge52 sen kimsinde akıl eriyorsun bana kıt aklınla??? git para yatıp yatmadığını kontrol et sen.Kifayetsiz..
İzmir güncel evetIzmirli arkadaş yokmu İzmir guncelmi bende güncel değil
Geri zekalı ben senden yana olmuştum kifayetsiz sensin benim paramın yatıp yatmadığı seni bağlamaz konuşmaktan aciz bir insan olduğun belli senden başka bu sitede kavgaya meyilli kimse yok susmak en güzel cevaptır edebi elden gidene
Yazık her sayfada 2 kere soruyor cevap versenize şu kardeşime Yok yılma kardeşim halen güncel değil.İzmir'de guncellendimi