1334 ise 12 güne tekabül ediyor sizinde yanlış olabilir tam ay ise bağlı olduğunuz ilçe müdürlüğü nu arayıp kontrol ettirinankara benimki de aynısı gözükuyor ilkkez alacağım ben
İstanbul guncelmiİstanbul Maltepe sistem hatası veriyor
Ödeme tarihi 30.09.2022 gözüküyor görevliye sordum 13 ünde hesaba geçecek dedi KaramanGüncellenen illerin günü belli mi yoksa yine geçen ay gibi mi bizim güncel değil o yüzden soruyorum
ben 14 eylülde başvurdum1334 ise 12 güne tekabül ediyor sizinde yanlış olabilir tam ay ise bağlı olduğunuz ilçe müdürlüğü nu arayıp kontrol ettirin
Sizin iş hızlı olmuş aslında biz ilk başvurduğumuz dada taşınıp tekrar basvurdugumuzdada 3 ay gecikme yaşadık tahminimce 14 ünde başvurdunuz onların işleme alması pazartesi yi yani ayın 19 unu buldu buda size 12 günlük maaş olarak yansıdıben 14 eylülde başvurdum
hata veriyor hâlâİstanbul guncelmi
Hangi şehirdesiniz?Bendede guncel suan arkadaslar herkese hayirli kandiller dilerim Allah kabul etsin insallah Amin
İstanbul'da sistem hatası devam ediyor. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah.İstanbuldayım e devlet sistem hatası veriyor suan
İstanbul guncellenmistirİstanbul güncellenmiş, herkese hayırlı kandiller.