2022 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas ta ikamet ediyorum bende böyle yazıyo bu ekim ayı ödemesimi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221009-160542_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221009-160542_Samsung Internet.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 209
İstanbul sarıyerde yaşıyorum benim böyle aceba bir bende mi böyle güncellendi yazmış arkadaş ama çok korkuyorum kesildi diye 😞 bir kız çocuğuyla yaşam mücadelesi yemin ederim yoruldum her ay bu korkudan
BBAF908D-1734-4089-91D1-59553573CC9C.jpeg

İstanbul sarıyerde yaşıyorum benim böyle aceba bir bende mi böyle güncellendi yazmış arkadaş ama çok korkuyorum kesildi diye 😞 bir kız çocuğuyla yaşam mücadelesi yemin ederim yoruldum her ay bu korkudan
BBAF908D-1734-4089-91D1-59553573CC9C.jpeg
İstanbul e devlette GÜNCELLENMİŞ. Hayırlı olsun. Herkese iyi kandiller dilerim.
Sizde 10.aynı yazıyor ? Bir kontrol edermisiniz rica etsem

İstanbul sarıyerde yaşıyorum benim böyle aceba bir bende mi böyle güncellendi yazmış arkadaş ama çok korkuyorum kesildi diye 😞 bir kız çocuğuyla yaşam mücadelesi yemin ederim yoruldum her ay bu korkudanEkli dosyayı görüntüle 9744

Sizde 10.aynı yazıyor ? Bir kontrol edermisiniz rica etsem
aynı şekilde içiniz rahat olsun son bir kaç aydır sistemde sıkıntı var eski ayı gösteriyor bende İstanbul Maltepe deyim aynı şekilde yazıyor

aynı şekilde içiniz rahat olsun son bir kaç aydır sistemde sıkıntı var eski ayı gösteriyor bende İstanbul Maltepe deyim aynı şekilde yazıyor
9.ay yazması hata değil doğrusu öyledir. Evde bakım ücreti yardım parası değildir arkadaşlar. Bakıcı aylığı olduğu için bir ay öncesinin ödemesi yapılır. Bir iş yeri düşünün çalışmadan ücretinizi öder mi? Bu anlamda 9. Ay ödemesi 10. Ay içerisinde ödenir. Bilmem anlatabildim mi. Saygılar

9.ay yazması hata değil doğrusu öyledir. Evde bakım ücreti yardım parası değildir arkadaşlar. Bakıcı aylığı olduğu için bir ay öncesinin ödemesi yapılır. Bir iş yeri düşünün çalışmadan ücretinizi öder mi? Bu anlamda 9. Ay ödemesi 10. Ay içerisinde ödenir. Bilmem anlatabildim mi. Saygılar
Çok teşekkür ederim ben ve benim gibi düşünen bir çok kişiye yardımcı oldunuz, çok saolun 🙏🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri