Hayır şimdi baktım sistem hatası diyorAntalya e devlet guncelmi
Hayır şimdi baktım sistem hatası diyorAntalya e devlet guncelmi
Sistemde ne yaziyorsa odur bence gecen ayda bana 2690 gozukuyordu ve 2690 aldimTeşekkür ederim hocam şimdi görüştüm biseyler saçmaladı adam bakalım ayın 13 ünde 3336 TL yatacakmis bankaya gönderdiğim tutar 3336 diyor
2 sene önce sadece pekiştirme ve yatan iller yazıyordu ne güzel ne olduysa geçen seneden itibaren güncelleme çıktı başımıza Allah aşkına güncelleme yazmayın lütfen sayfa kirliliği yapmayınSadece yatan illeri yazın lütfen yok güncelmiş yok diilmiş
İstanbul sarıyerde yaşıyorum benim böyle aceba bir bende mi böyle güncellendi yazmış arkadaş ama çok korkuyorum kesildi diye bir kız çocuğuyla yaşam mücadelesi yemin ederim yoruldum her ay bu korkudan
Sizde 10.aynı yazıyor ? Bir kontrol edermisiniz rica etsemİstanbul e devlette GÜNCELLENMİŞ. Hayırlı olsun. Herkese iyi kandiller dilerim.
aynı şekilde içiniz rahat olsun son bir kaç aydır sistemde sıkıntı var eski ayı gösteriyor bende İstanbul Maltepe deyim aynı şekilde yazıyorİstanbul sarıyerde yaşıyorum benim böyle aceba bir bende mi böyle güncellendi yazmış arkadaş ama çok korkuyorum kesildi diye bir kız çocuğuyla yaşam mücadelesi yemin ederim yoruldum her ay bu korkudanEkli dosyayı görüntüle 9744
Sizde 10.aynı yazıyor ? Bir kontrol edermisiniz rica etsem
9.ay yazması hata değil doğrusu öyledir. Evde bakım ücreti yardım parası değildir arkadaşlar. Bakıcı aylığı olduğu için bir ay öncesinin ödemesi yapılır. Bir iş yeri düşünün çalışmadan ücretinizi öder mi? Bu anlamda 9. Ay ödemesi 10. Ay içerisinde ödenir. Bilmem anlatabildim mi. Saygılaraynı şekilde içiniz rahat olsun son bir kaç aydır sistemde sıkıntı var eski ayı gösteriyor bende İstanbul Maltepe deyim aynı şekilde yazıyor
Çok teşekkür ederim ben ve benim gibi düşünen bir çok kişiye yardımcı oldunuz, çok saolun9.ay yazması hata değil doğrusu öyledir. Evde bakım ücreti yardım parası değildir arkadaşlar. Bakıcı aylığı olduğu için bir ay öncesinin ödemesi yapılır. Bir iş yeri düşünün çalışmadan ücretinizi öder mi? Bu anlamda 9. Ay ödemesi 10. Ay içerisinde ödenir. Bilmem anlatabildim mi. Saygılar