Annemin maaşından dolayı benim yeşil kartım çıkmıyordu , Annemin ikametgahını ablamın evine aldık , yani evde sadece benim ikametgahım kaldı...neyse sonra ben tekrar sosyal yardım vakfına gittim...Anne min ikametgahı ayrı olsa bile geliri sana da düşer ve yine 2 ye bölünür dediler ve yeşil kart yine vermediler...acaba oradaki görevliler bana yanlış bilgimi verdiler ?
neyse şuan %57 engelli rapor çıkardım , 2022 maaşı ve yeşil kart çıkartmak istiyorum , ne yapmam gerekiyor ?
Anne'min ikametgahını kardeşimin yanına alırsak , evde ben yanlız yaşarsam, yani sadece o evde benim ikametgahım olacak , bu durumda Anne'min maaşı ve varlıklarından muaf olurmuyum ? 2022 maaşını almamın önünde bir engel kalır mı ?
neyse şuan %57 engelli rapor çıkardım , 2022 maaşı ve yeşil kart çıkartmak istiyorum , ne yapmam gerekiyor ?
Anne'min ikametgahını kardeşimin yanına alırsak , evde ben yanlız yaşarsam, yani sadece o evde benim ikametgahım olacak , bu durumda Anne'min maaşı ve varlıklarından muaf olurmuyum ? 2022 maaşını almamın önünde bir engel kalır mı ?