bendede aynı yazıyor edevletteKayıt getirilemedi!Sorgulanan TC kimlik numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır.
böyle bir yazı çıktı normal mi herkeste aynı müsait olanlar bakabilir mi?
bendede aynı yazıyor edevletteKayıt getirilemedi!Sorgulanan TC kimlik numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır.
böyle bir yazı çıktı normal mi herkeste aynı müsait olanlar bakabilir mi?
kontrole geldiler mi size yakın zamanda almaya devam ediyor musunz?bendede aynı yazıyor edevlette
rutin almaya devam ediyorsunuz o zaman herkeste bu şekilde yazı çıkıyor galiba.Kontrole gelseler aralardi kimse kontrole gelmedi
kontrole geldiler mi size yakın
Bilmiyorum acaba herkeste aynı sorun varmı ben ilk defa gördüm böyle birşey sizdede aynı sorun varmı arkadasımrutin almaya devam ediyorsunuz o zaman herkeste bu şekilde yazı çıkıyor galiba.
yani bu şekilde yazı çıktı geçen ay aldık maaşı alanlar yazarsa ve bu şekildeyse sorun yok demektir.Bilmiyorum acaba herkeste aynı sorun varmı ben ilk defa gördüm böyle birşey sizdede aynı sorun varmı arkadasım
1 hafta önce geldiler gittiler imza aldılar rutün kontrol dediler geçen ay aldımkontrole geldiler mi size yakın zamanda almaya devam ediyor musunz?
bize de geçen hafta rutin kontrole geldiler imza alıp evrak verdiler gerekli evrakları teslim ettik. sordum herhangi bir sorun yok demişti.1 hafta önce geldiler gittiler imza aldılar rutün kontrol deiler
işte herkeste bu şekildeyse sorun yok alanların bazıları yazarsa netleşmiş olur.1 hafta önce geldiler gittiler imza aldılar rutün kontrol dediler geçen ay aldım
ama herkesin aynımış e devletinde
Yane bende ilk defa oldu ama inşallah almaya devam ederim teşekkür ederimyani bu şekilde yazı çıktı geçen ay aldık maaşı alanlar yazarsa ve bu şekildeyse sorun yok demektir.
Arkadaşlar sizdede böyle olan varmı acaba yardımcı olurmusunuz lütfenbize de geçen hafta rutin kontrole geldiler imza alıp evrak verdiler gerekli evrakları teslim ettik. sordum herhangi bir sorun yok demişti.
şu an bu şekilde bende de yönetici arkadaşlar yazarsa anlamış oluruz.Yane bende ilk defa oldu ama inşallah almaya devam ederim teşekkür ederim
Arkadaşlar sizdede böyle olan varmı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen
HERKESİN AYNIMIŞ ZATENşu an bu şekilde bende de yönetici arkadaşlar yazarsa anlamış oluruz.
sorun yok o zamanHERKESİN AYNIMIŞ ZATEN