Alpatslan bey tekrar bskabilirmisiniz daha guncellenmedi idtsnbul subst syi duruyorAnkara
Haklisiniz evet 13.02.2022 bitis 13.012011 boyle gizukuyir simdede ay birinci ay oluyir herhalde simdi baktim geneyok boyle gec yatmazdi hic merak ettiİstanbul e devlette güncel değil. Bende Ümraniye deyim.
Şubat ayı gözükmez. Yanlışınız var. Şubat ayı maaşı, mart ayında yani bu ay gözükecek. E devlette ocak ayı maaşı gözüküyor. İstanbul Ümraniye e devlette güncel değil ocak ayı ödemesi gözüküyor.
Hani bahar yatmismi sizinki brnimki oyle gizukuyor13.02.2022 bitis 13.0¹.2022 yani mart ayi yatmamis si.di baktim cevap yazarsaniz sevinirimBende de subat ayi gozukmete istanbul
Alparslan bey bir bakarmisiniz genedegislik varmi guncellenme gene ocak ayimi gozukuyor bendede ocak ayi gozukuyorİstanbul e devlette güncel değil. Bende Ümraniye deyim.
Şubat ayı gözükmez. Yanlışınız var. Şubat ayı maaşı, mart ayında yani bu ay gözükecek. E devlette ocak ayı maaşı gözüküyor. İstanbul Ümraniye e devlette güncel değil ocak ayı ödemesi gözüküyor.
Ozge hanim e devkete gubceleme varmi benim grcen aldigim gizukuyirsizin nasil gozukuyirBen İstanbul'dayım aynı durum var bizdede
Cok tessekkur ederim cok zahmet oldu tekrar tekrar tessuklerAynı durum devam ediyor bir değişiklik yok hanım efendi yeni baktim
Ben si.di bsktim gene yok 13.2.2022 girnuyor istanbul sizin acabaBenmkise ayni 13/2/2022 gozukmekte yani 13/3/2022 olacak sanirim guncelendiginde
Mart ayi gozukmuyor gecen ay gozukmekte