Yooo inanıyorum Pendik Kavakpınar bizim maaşı kesmiş de olabilirlerO zaman e devlette gorunmezdi siz pendik hangi bölgedesniz. Her ay bole oluyor. Ben yatti İstanbul diyorum kimse inanmıyor ama bence bölge bölge yani öle tahmin ediyorum.
Az önce pendik de oturan bir bayan yattı dedi ben baktım yatmamış sanırım yatmış ozaman bizim ki kesildi hayırlısıENTERESAN GERCEKTEN
Mardin'de oturuyorum.Ek ödeme ve normal maaş farklı tarihlerde mi yatırılıyorOcak ayından ödemesi yatmış 8 günlük. Hangi ilde oturuyorsunuz ?
Hocam Mersin geneli yatmadı henüz geçen ayda aynısı oldu ayın 13 ü pazara denk geldiği için yatırmıyorlar.. Normalde yapmıyorlardı ama son 2 aydır böyle oldu yarın yatar.. ( bu gece 12 den sonra )Ya MERSIN den kimse yok mu yattimi yatmadi mi
pendık yattı dıyosa sızınkınınde yatmıs olması lazım tekrar bakın ıstersenızAz önce pendik de oturan bir bayan yattı dedi ben baktım yatmamış sanırım yatmış ozaman bizim ki kesildi hayırlısı
Hocam netleşti aslında maaş yatmış ekran görüntüsü bile attı bizimki kesilmişşu istanbul bi netleşmedi ya
pendık yattı dıyosa sızınkınınde yatmıs olması lazım tekrar bakın ıstersenız
Edevlette bir bakın güncelmi güncelse yatarHocam netleşti aslında maaş yatmış ekran görüntüsü bile attı bizimki kesilmiş
E devlette en son maaş alma 13 Şubat 2022 yazıyorEdevlette bir bakın güncelmi güncelse yatar
E devlette en son maaş alma 13 Şubat 2022 yazıyor
Kardeş seni maaş güncel değil 13 Mart yazması lazım sen hiç bekleme yarın sosyal hizmetlere git neden yatmadigini sor en iyi onlar bilirE devlette en son maaş alma 13 Şubat 2022 yazıyor
Yatmadı kardeş geçen ay pazar günü yatmıştı hayırlısıyla yatar inşallahManisada yatmadi sanirim gecen ay pazar gunu yatmisti bu ay yatmamis
Maaş kesintisi olmuş. Sebebini öğrenmek için en yakın zamanda sosyal hizmetlere gidin. Eksik evrak vardır belki sadece dondurulmuştur.E devlette en son maaş alma 13 Şubat 2022 yazıyor
Geçen hafta pendik sosyal hizmetler çağırıp verdiğimiz evrakları tekrardan istemişti güncelleme yapıp tekrar komisyona gireceksiniz herkez den istiyoruz demislerdi sizdende istedilermi belki o yüzden maaşı durdurmuş olabilirlerE devlette en son maaş alma 13 Şubat 2022 yazıyor