EYVALLAH İLGİNİNİZ İÇİN İYİ GECELER ..İstanbul Esenyurt yatmiştır
YATARSA BİLGİ VERİRMİSİNİZBende Pendik hesap boş
Tabi ki kesinlikle ama Anadolu yakası Pendik başka birileri varsa onlarda yazsa iyi olurEYVALLAH İLGİNİNİZ İÇİN İYİ GECELER ..
Y
YATARSA BİLGİ VERİRMİSİNİZ
bu maaş değil ek ödemeArkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ilk maaşı alacağım, uzun zamandır bekliyorum bu maaşı ama 470 yatmış nasıl hesaplanıyor yanlışlık yok mu?
Ocak ayından ödemesi yatmış 8 günlük. Hangi ilde oturuyorsunuz ?Arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ilk maaşı alacağım, uzun zamandır bekliyorum bu maaşı ama 470 yatmış nasıl hesaplanıyor yanlışlık yok mu?
VALLA BİZ BAKAMIORUZ SIZ BAKABILIOMUSUNUZAnlaşılan İstanbul Anadolu yakası yatmadı
Mobil bankacılık bakıyorum yatmamış başka yazan da yokVALLA BİZ BAKAMIORUZ SIZ BAKABILIOMUSUN
ENTERESAN GERCEKTENistanbul anadolu yakası yatmadı sanırım tahmin ettiğim gibi banka parayı işletiyor 20 saatte olsa bir yolunu bulup para kazanıyor tek sebebi bu bence
İstanbul pendikteyim yatti maas abi şimdi kontrol ettim. Anca bakabildimTabi ki kesinlikle ama Anadolu yakası Pendik başka birileri varsa onlarda yazsa iyi olur
Bende Pendik’teyim bende yok o zaman bizim maaşı kestilerİstanbul pendikteyim yatti maas abi şimdi kontrol ettim. Anca bakabildim
O zaman e devlette gorunmezdi siz pendik hangi bölgedesniz. Her ay bole oluyor. Ben yatti İstanbul diyorum kimse inanmıyor ama bence bölge bölge yani öle tahmin ediyorum.Bende Pendik’teyim bende yok o zaman bizim maaşı kestiler