Bu şekilde görünüyor İstanbul pendikteyim benddŞuanda istanbulda herkes de güncel mi? acaba özellikle anadolu yakası Pendik
Bu şekilde görünüyor İstanbul pendikteyim benddŞuanda istanbulda herkes de güncel mi? acaba özellikle anadolu yakası Pendik
Maalesef bende böyle anlayamadım aile sosyal pendik sordum. kesilmedi dediBu şekilde görünüyor İstanbul pendikteyim bendd
Alınan son ödeme martin 13 ü yazıyor amaMaalesef bende böyle anlayamadım aile sosyal pendik sordum. kesilmedi dedi
Bu şekilde görünüyor İstanbul pendikteyim bendd
Arkadaşlar zaten böyle yazması çok normal siz ödeme tarihini dikkate alacaksınız. Ödemeler 1 ay sonra hesaplara yatar.Maalesef bende böyle anlayamadım aile sosyal pendik sordum. kesilmedi dedi
yılma insanlara masusmu soruyon bu soruyu izmir yattımı diye izmir 9 da 10 da yatıyormu pes ya her ay kacında alıyordun da bu gunde izmir yattımı diyorsun ya her ay aynı degişen bir şey yok sayfa kirliligiIzmir yattımı
afyonkarahısar yatmış.....Afyonu kontrol ettim telefonla yatmış gözüküyor afyon kontrol edin arkadaşlar
Görünür sen raporu çıkar yalnız tam bağımlı çıkmazsa evde bakım maaşı kesilirMerhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bilgisi olan cvp yazabilirim acaba arkadaşlar benim 9 yaşındaki kızımın 3 yıllık raporu haziranda doluyor eski raporun tanısı zihinseldi yüzde 55 Di ben yenilemek için tekrar başvuru yaptım bu seferde kızıma otizm tanısı kondu bu süresi bitmek üzere olan rapor sağlık kurulunda görünürmü çünkü yeni tanı konan rapor için sağlık kuruluna başvurcam