Bulut bey siz nerde oturuyirusnuz ben istanbul beinm 1.5.2020 yyaziyorsizin kac yaziyirduda aldiniz bilgi verirseniz sevinirimteşekkür ederim Bulut Bey bilgi verdiğiniz için inşallah bizlerde alırız Elif Hanım bende daha alamadım İstanbul Maltepe
Bulut bey siz nerde oturuyirusnuz ben istanbul beinm 1.5.2020 yyaziyorsizin kac yaziyirduda aldiniz bilgi verirseniz sevinirimteşekkür ederim Bulut Bey bilgi verdiğiniz için inşallah bizlerde alırız Elif Hanım bende daha alamadım İstanbul Maltepe
Bulut bey siz nerde oturuyorsunuz ben istanvulda oturuyirum benim 1.05.2020 yaziyir benalmadim sizin kac yaziyirdu aldiniz nerde oturuyorsunuzRica ederim edo24 bilgi baylaşınca güzeldir inşallah diğer illerde bir an önce yatar
1.5.2022 yaziyirBulut bey siz nerde oturuyorsunuz ben istanvulda oturuyirum benim 1.05.2020 yaziyir benalmadim sizin kac yaziyirdu aldiniz nerde oturuyorsunuz
Ahmet aldinmi ben almadim istanbul 1.05.2022 yaziyorgece 12 ye kadar belkı daha cok ıl yatar
Yurdagul hanım ziraat mobil kullanmiyonuz anladigim kadarıyla burayı takip edin yatınca muhakak yazarlar. Şuan İstanbul yatmadi.1.5.2022 yaziyir
Ahmet aldinmi ben almadim istanbul 1.05.2022 yaziyor
Istanbul.yatmadi daha 1.05.2022 gorunuyir benimYatan il yokmuu
Onlar idtsnbul drgil baska sehirlerden istsnbuldsn kimse yazmamisyok para almadım
1 mayıs yazan bazı kısılerın yatmıs galıba yukarıda yazmıslardı
bankaya kayıtlı cep numaranız varsa eğer hesap numarası boşluk bakiye yazıp 4747 ye mesaj atarsanız hesabınıza yatıp yatmadığını görürsünüz ziraat bankası bende yatmamış halaOnlar idtsnbul drgil baska sehirlerden istsnbuldsn kimse yazmamis
Yatacagini hic zannetmiyirum simdi battim yatmamis bu ziraat vankasi hep gec yatitir benim cumartesine gekdiginde 1bskiyirdum ystmazdi pazar 9dan sonra yatiyirdu sabah isletiyirlar paralari herhslde01.30 da bakıp yazarım
Valla burasi hep 00.40da yatardı simdi baktim yatmamış bisey neyse sabah ola hayrola . İstanbul Pendik.Yatacagini hic zannetmiyirum simdi battim yatmamis bu ziraat vankasi hep gec yatitir benim cumartesine gekdiginde 1bskiyirdum ystmazdi pazar 9dan sonra yatiyirdu sabah isletiyirlar paralari herhslde