ben zamla ilgili söylemedim benim demek istediğim alınan ödeme alınan ayı kapsıyorevde bakım maaşı ocak zammını şubat ayında alıyoruz
Bakım yapanın e devletinde görünüyorarkadaşlar merhaba. evde bakım maaşı bakım yapanın e-devlettemi gözüküyor yoksa bakımı alan kişinin e-devlettemi gözüküyor.
bende öyle biliyordum ama yazın aynı binada oturan komsum ayın 25 de rahmetli oldu ve bir sonraki ödemede hesaba paraları yatmadı vakıftan komsuya evde bakım ödemeleri peşin yapılıyor demişler@Malp Ödemeler 1 ay geriden ödeniyor.Ocakta alacagin ücret aralık ayina ait.
Ölüm olaylarında durum nasil ilerler bilemiyorum lakin vakifin sitesinde bile yaziyor bir ay geriden geliyor diye.Benim bilgim bu yönde.bende öyle biliyordum ama yazın aynı binada oturan komsum ayın 25 de rahmetli oldu ve bir sonraki ödemede hesaba paraları yatmadı vakıftan komsuya evde bakım ödemeleri peşin yapılıyor demişler
Himmm Özge hanım sizin seviyeniz nedir.? Elit kısım. Mı.? Nedir.? beni şaşırtın lütfen.. uslubunuz konuşmanız çok basit kalıyor lakin.!Ne dememi bekliyordunuz sizin seviyenize göre yazdım