Maltepe yatmamış bilgi için teşekkürlerBen istanbul pendikteyim gece 00.33 de yatmis sim kontrol etmiş iyi günler
Maltepe yatmamış bilgi için teşekkürlerBen istanbul pendikteyim gece 00.33 de yatmis sim kontrol etmiş iyi günler
Ben de siz yazmazsanız nerSiz güncel olarak belirtmezseniz nasıl yazılsın ama demi
den bileyim ki buraya bakıyorum güncellenmiştir belki diye mesela yattığını needen bileyim buraya Bakıyorum Bir Umut Ama kimse amasyayı yazmıyor tek benim galiba Amasya'dan ☺Siz güncel olarak belirtmezseniz nasıl yazılsın ama demi
Abi memleketle alakalı bir şey değil günü geldiyse yatmadıysa banka personelinin keyfine kalıyorBen de siz yazmazsanız ner
den bileyim ki buraya bakıyorum güncellenmiştir belki diye mesela yattığını needen bileyim buraya Bakıyorum Bir Umut Ama kimse amasyayı yazmıyor tek benim galiba Amasya'dan ☺
Istanbul hesapta
Hiç kendini yorma kardeşim adam uçmuş
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | TOKAT | 12 OCAK |
2 | KIRKLARELİ | 12 OCAK |
3 | SİVAS | 12 OCAK |
4 | AKSARAY | 13 OCAK |
5 | ÇANAKKALE | 13 OCAK |
6 | ZONGULDAK | 13 OCAK |
7 | MANİSA | 13 OCAK |
8 | KARABÜK | 13 OCAK |
9 | BİLECİK | 13 OCAK |
10 | KOCAELİ | 13 OCAK |
11 | AMASYA | 13 OCAK |
12 | ||
13 | ||
14 | ||
15 | ||
16 |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
BOLU | 04 OCAK |
BALIKESİR | 10 OCAK |
ANTALYA | 12 OCAK |
AFYONKARAHİSAR | 12 OCAK |
ORDU | 12 OCAK |
ANKARA | 13 OCAK |
DİYARBAKIR | 13 OCAK |
İSTANBUL | 13 OCAK |
MERSİN | 13 OCAK |
DENİZLİ | 13 OCAK |
NİĞDE | 13 OCAK |
İZMİR | 13 OCAK |
MALATYA | 14 OCAK |
HATAY | 15 OCAK |
BURSA | 15 OCAK |
KAYSERİ | 15 OCAK |
ÇORUM | 15 OCAK |
ESKİŞEHİR | 17 OCAK |
SAKARYA | OCAK |
Peki İzmir ne zaman yatar sayın yılma )Edirne ve osmaniye muğla k,maras yattı bilginize
öyle mi Bak bunu gerçekten bilmiyodum teşekkürler ☺☺Abi memleketle alakalı bir şey değil günü geldiyse yatmadıysa banka personelinin keyfine kalıyor
Antalya 14 te yatacakmis..Acaba bu antalya ne zaman yatacak bir sıkıntımı var neden yatmiyor yaa..
Acaba bu antalya ne zaman yatacak bir sıkıntımı var neden yatmiyor yaa..