Pendik kurtkoydeyim ben . Belki bölge bölge yatiyordur her ay saat kaçta yatiyor bir bakın bir aksilik olmazsa hemen hemen o saatlerde yatiyorSizin maaş yatmış mı? Benimki hala YATMAMIŞ.
Pendik kurtkoydeyim ben . Belki bölge bölge yatiyordur her ay saat kaçta yatiyor bir bakın bir aksilik olmazsa hemen hemen o saatlerde yatiyorSizin maaş yatmış mı? Benimki hala YATMAMIŞ.
Az önce baktım malesef henüz yatmamış..Mersin hala yatmadi nasıl iş bu saat bir buçuk oldu
Kocaeli yattı arkadaşım bilgineYarın yatar
Kocaeli yattı bilgineKocaeli yattı mı bugün 13 u pazar a denk geliyor yatar mı yarin
Kardesim sendede aynı miAz önce baktım malesef henüz yatmamış..
Aynı aynı hala yatmamış sabah oldu bakalım...Mersin hala yatmadi
Kardesim sendede aynı mi
Gunaydin kardes baksana durum hala aynımı mersin yatmis miAynı aynı hala yatmamış sabah oldu bakalım...
Mersin yatmadı ama her ay 13 ünde yatardıGunaydin kardes baksana durum hala aynımı mersin yatmis mi
Evet mersin neden böyle oldu ki hiç böyle yapmazdı düzenli yatan illerden biriydiMersin yatmadı ama her ay 13 ünde yatardı
Aynen e devlette 13 ünde yatacak gözüküyor şuan baktım ama yatmadı dahaEvet mersin neden böyle oldu ki hiç böyle yapmazdı düzenli yatan illerden biriydi
Kardesim sendede aynı miAz önce baktım malesef henüz yatmamış..
Durum nedir mersin aynimiAynen e devlette 13 ünde yatacak gözüküyor şuan baktım ama yatmadı daha
Aynı kardeşim yatmamış yatarsa yazarım burayaKardesim sendede aynı mi
Durum nedir mersin aynimi
Saol kardeşim haber bekliyorumMersin'de
Aynı kardeşim yatmamış yatarsa yazarım buraya