Merhabalar aranıza yeni katıldık ilkkez alıyoruz bu maaşı Ocak 2022 evde bakım maaşı olarak yazıyor açıklamasında ,Şubat maaşını Mart'ta mı alicaz
Evet Şubat maaşını Mart'ta alacağızMerhabalar aranıza yeni katıldık ilkkez alıyoruz bu maaşı Ocak 2022 evde bakım maaşı olarak yazıyor açıklamasında ,Şubat maaşını Mart'ta mı alicaz
Teşekkür ederim iyi günlerEvet Şubat maaşını Mart'ta alacağız
İstanbul'da yattı listeye eklermisinizŞUBAT 2022 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ
TOKAT YATTI
DİYARBAKIR YATTI
ÇANAKKALE YATTI
AFYON YATTI
ORDU YATTI
BOLU YATTI
KONYA YATTI
MANİSA YATTI
KIRIKKALE YATTI
KOCAELİ YATTI
NİĞDE YATTI
ANKARA YATTI
SİİRT YATTI
BİLECİK YATTI
ŞANLIURFA YATTI
YATAN İLLERİN TAM SIRALISI BU KONUNUN İLK SAYFASINDADIR.
Malesef hala yatmadı... Gece 12 den sonra bi umut.. Normalde her ayın 13 ünde yatardı hafta sonuda olsa yatırırlardı ama bu defa böyle oldu bakalım. Beklemedeyiz.Mersin bugün yatmayacak belli oldu... yatan da yoktur herhal
Evet neden böyle yaptılar hayretMalesef hala yatmadı... Gece 12 den sonra bi umut.. Normalde her ayın 13 ünde yatardı hafta sonuda olsa yatırırlardı ama bu defa böyle oldu bakalım. Beklemedeyiz.
Alabilir diye biliyorum....Merhaba arkadaslar benim komsumun 9 cocugu var evde Calisanda yok 2 ozurlusu var bakicida aliyo kocasi vefat Etti acaba diyo babamdan dolayi yetim maasini alabilirmiyim bilgisi olan varsa bi bilgi vrerimisiniz bana yardimci olup yol gosterelim bayana
Bide agbim 840 gelir basi diyo bunlar 9 kisi ya evde 9 za bolmusler 522 cikmis gelir basi Bakici maasini Zaten sadece bakici gelire dahilmis cocuklarin aldigi gelire dahil olmuyomusAlabilir diye biliyorum....
Bende adanadayim Maas daha yatmadiki allalimMerhaba iki engelli kızım var eşim bakım maaşlarını alıyor. Benim gibi iki engellisi olup bu ay tek maaş alan varmı. Bizim bakım maaşları henüz yatmadı adana ilinden yazıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.
Hi bide şunu ekliyeyim iki cocugumunda ôzūrlū maasini aldim maaslarda sorun yok yaniMerhaba iki engelli kızım var eşim bakım maaşlarını alıyor. Benim gibi iki engellisi olup bu ay tek maaş alan varmı. Bizim bakım maaşları henüz yatmadı adana ilinden yazıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.
Tek maaşmi yattı şu anMerhaba iki engelli kızım var eşim bakım maaşlarını alıyor. Benim gibi iki engellisi olup bu ay tek maaş alan varmı. Bizim bakım maaşları henüz yatmadı adana ilinden yazıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.Bende adanadayim Maas daha yatmadiki allalim
Hi bide şunu ekliyeyim iki cocugumunda ôzūrlū maasini aldim maaslarda sorun yok yani
Rc Ederim Adana her ayin 15de yatiyo sorun cikmadigi taktirdeTeşekkür ederim.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.