Kurumu arayın bence siz yada yakınsanız bir uğrayınEkli dosyayı görüntüle 9459
Şimdi de böyle yazıyor anlamadım yaaa değişti yazılanlar
ADANA DA OTURAN ARKADAŞLAR E DEVLETİNİZDEN Bİ BAKARMISINIZ BAKIM AYLIĞINA ACABA
Evet bendede aynı şekilde gözükmektedir şuan için alınan en son ödeme 1797 TL diye bendede Ocak ayı gözüküyor ve hatta dünde kayıt yok diyordu ama Şubat ayı henüz daha gözükmemektedir yani bende anlayamadım ama muhtemelen herhalde bu hafta içi netleşir teşekkürler takipteyiz bakalım kısmet hayırlısı olsunŞu an evde bakım maaşlarında şubat ayı yok başlangıç bitiş tarihi Ocak görünüyor herkesin öylemi
Hayır bende 2354 TL görünüyor ödeme tarihi Şubat 13 ama başlangıç ve bitiş tarihi Ocak ayı görünüyorEvet bendede aynı şekilde gözükmektedir şuan için alınan en son ödeme 1797 TL diye bendede Ocak ayı gözüküyor ve hatta dünde kayıt yok diyordu ama Şubat ayı henüz daha gözükmemektedir yani bende anlayamadım ama muhtemelen herhalde bu hafta içi netleşir teşekkürler takipteyiz bakalım kısmet hayırlısı olsun
Herhalde bundan sonra maaşını alacağımız ay görünecekSiirtte aynı şekilde Ocak ayı gözüküyor
Sanırım sistem değişmiş biraz
Görünen eski maaş değil yeni maaş birde 45 kuruşu kaldırmışlar düz yazmışlar 2354 TL değişiklik şu ödemesini alacağımız ay görünecek bundan sonraEvet sanırsam artık kayit yok yerine güncel olana kadar eski maaşı göreceğiz
Merhaba ek ödeme güncelleme beklemeden sistemde görünür. Buna ek olarak normal ödeme olarak da aylık ödemesi yapılır.Ekli dosyayı görüntüle 9458Ekim 20 de şehir değişikliği yaptım bakım aylığı onaylandı. Şimdi e devlette böyle çıktı yatırılan miktar doğrumu acaba. @septik abi
Ek ödeme güncelleme beklemeden sistemde görünür bu yüzden böyle diğer normal ödeme için güncelleme beklemeniz gerekli.Antalya dan arkadaşlar bu ay ödemeleriniz e devlette güncel mi benim iki engelli kardeşim vardı birini 25 ocakta kaybettik şimdi ek ödeme adı altinda 24 günlük 1883 tl güncellenmiş ama diyer kardeşimin ki yok henüz acaba ek odememi güncellendi sizde bir baksanız
13.1.2022 00:00:00 | 1.797,00 | 1.12.2021 00:00:00 | 31.12.2021 00:00:00 |
Benim de aynı sıkıntı ne den oldu böyle bilen arkadaşlar lütfen yazın yaArkadaşlar istanbul bende bu şekilde yazıyor
13.1.2022 00:00:001.797,00 1.12.2021 00:00:00 31.12.2021 00:00:00
gecen ayın yazıyor dün baktığım zamanda hiç bir şey görünmüyordu anlamadım
Benimde böyle yazıyorBenim de aynı sıkıntı ne den oldu böyle bilen arkadaşlar lütfen yazın ya
Çok çok teşekkür ederim @UGUR89Merhaba ek ödeme güncelleme beklemeden sistemde görünür. Buna ek olarak normal ödeme olarak da aylık ödemesi yapılır.
Yazan rakamı alacaksınız + bu ayki ödemeyi de alacaksınız. Sadece güncelleme beklemeniz ardından hesaba yatmasını beklemeniz gerekli.
Ek ödeme güncelleme beklemeden sistemde görünür bu yüzden böyle diğer normal ödeme için güncelleme beklemeniz gerekli.
Bende de aynısı yazıyor. Bende İstanbul dayım.Arkadaşlar istanbul bende bu şekilde yazıyor
13.1.2022 00:00:001.797,00 1.12.2021 00:00:00 31.12.2021 00:00:00
gecen ayın yazıyor dün baktığım zamanda hiç bir şey görünmüyordu anlamadım
Daha güncellenmemişBende de aynısı yazıyor. Bende İstanbul dayım.
Diger kardeşim gözükmüyor kesildi mi acabaİstanbul da yaşıyorum 2 engelli kardeşime 4 yıldır bakım maaşı alıyorum ama böyle bişey çıktı bu nedir yardımcı olursanız sevinirim