2354.00Kocaeli güncel görünüyor 13.02.2022 1354.00
Ekli dosyayı görüntüle 9466benimde kesilecek heralde şubat değil Ocak görün
İstanbul güncel sizin kardeslerinizin ikisi gözüküyor yoksa yine bir kişimi gözüküyor bende yine dün gizukmuyen bu gün gözuyorSite yönetiminden kimse yokmu bu işlerden anlayan genel bir sorun var cuma günü düzelir inşallah
istanbuldamısınız siz
evetİstanbul güncel sizin kardeslerinizin ikisi gözüküyor yoksa yine bir kişimi gözüküyor bende yine dün gizukmuyen bu gün gözuyor
istanbuldamısınız siz
sizin güncelmi şu anSite yönetiminden kimse yokmu bu işlerden anlayan genel bir sorun var cuma günü düzelir inşallah
Alparslan bey başlama ve bitiş tarihleri ocakmi Şubatmı bir bakarmısın bende Ocak görünüyor ama ödeme tarihi Şubat 13sizin güncelmi şu an
subat ama biri gözüküyor yine sizdede aynımıAlparslan bey başlama ve bitiş tarihleri ocakmi Şubatmı bir bakarmısın bende Ocak görünüyor ama ödeme tarihi Şubat 13
böyle mi çıkıyo herkesdeMerhaba arkadaşlar Kayıt Bulunamadı yerine böyle yazıyor herkeste. Bu normal bir durum lütfen telaş etmeyin güncelleme olduğunda tarih de maaş rakamı da güncellenmiş olacaktır
Ben onu da göremiyorum böyle diyor Niye acabaEvet sanırsam artık kayit yok yerine güncel olana kadar eski maaşı göreceğiz
siz hangi şehirdesiniz iki engellinizmi varBizde de bir kişi görünüyo neden acaba
Niğdedeyiz dün aralık ayı gözüküyodu bugunde ocak ayi diye gözükuyo ve sadece ablamin evdebakimi gözükuyo iki gundur dun aradim sosyal hizmetleri böyle bir uygulama yok e devlette siz nerden bakiyorsunuz bide daha para yatmadi ki güncellensin dedilersiz hangi şehirdesiniz iki engellinizmi var
Google chrome dada aynı gözüküyoGoogle chrome'dan girin bakın uygulama gostermeyebilir
iki maasmı alıyorsunuzNiğdedeyiz dün aralık ayı gözüküyodu bugunde ocak ayi diye gözükuyo ve sadece ablamin evdebakimi gözükuyo iki gundur dun aradim sosyal hizmetleri böyle bir uygulama yok e devlette siz nerden bakiyorsunuz bide daha para yatmadi ki güncellensin dediler
Google chrome dada aynı gözüküyo