cumhurbaşkanı açıklamasında öyle dedi ama tarih hala açıklanmadı neyi bekliyor bakan onu anlamış değilimArkadaşlar evde bakım aylıkları bayram öncesi yatacak mi kesin bir bilgisi olan var mi bu konuda
devamlı kontrol ediyorum ama süreç devam ediyor yazıyor hala tık yokBu gece yatar inşallah
Evde bakım maaşından bahsetti sanirimdevamlı kontrol ediyorum ama süreç devam ediyor yazıyor hala tık yok
kafam karıştı özür dilerim benim aklım aile destek paketine gitti evde bakım maaşı hala muamma sözde bir tane bakan var sesi soluğu çıkmıyor ne işe yarıyor ALLAH bilirEvde bakım maaşından bahsetti sanirim
Evde bakım maaşı bayramdan önce yatacakmı
dedi ama tam tarihini demedi kız evi naz evi gibi çıkmışsın ekrana lafı ne diye uzatırsın memura zam olacak NATO dönüşü emekliye zam olacak şu gün müjdeli haber vereceğiz ya eleştirmeyeyim diyorum ama arkadaş çıkmışken desen tane tane kim ne zaman maaş alacak tam bir yılan hikayesine döndü üç gün sonra bayram ama hala çıkıp diyen yok hadi diyelim ki cumhurbaşkanı hasta bakanı var o ne işe yarıyor bakıyorum sosyal medya hesabına saçma sapan paylaşımlarEvet Rte yatacak demişti.
Çok doğru söylüyorsun hocam net söylersin insanlar da kendini ona göre ayarlar böyle sürekli diken üstünde bekliyoruz.dedi ama tam tarihini demedi kız evi naz evi gibi çıkmışsın ekrana lafı ne diye uzatırsın memura zam olacak NATO dönüşü emekliye zam olacak şu gün müjdeli haber vereceğiz ya eleştirmeyeyim diyorum ama arkadaş çıkmışken desen tane tane kim ne zaman maaş alacak tam bir yılan hikayesine döndü üç gün sonra bayram ama hala çıkıp diyen yok hadi diyelim ki cumhurbaşkanı hasta bakanı var o ne işe yarıyor bakıyorum sosyal medya hesabına saçma sapan paylaşımlar
Cuma günü hesaplarda olacakmış sabahın haberiYatar geçen bayram 13gün önce yattı unutmayın.yatsada çekmiycem çünkü çekince hemen harcanıyor bir dahaki aya Zaman uzuyor elde para kalmıyor.
sanmam Elif Hanım memurlar sadece zamlı maaşları alacak biz ağustos ayında alırızZam li yatma ihtimali var mı acaba bu kdr beklettiklerine göre cunki ramazan da hemen 1 ini beklemeden yatirmislardi
Kardeşim zamlımı yattıOrdu bakım maaşı yattı