Arkadaşlar şuan için AGİ olayı tam netleşmedi. Bu hafta netleşecek sanırım. Netleşince yazarız.
Konuşmamda ne varmış hanım efendi.Ben boş muhabbet yapmam ben yazılanı gösterdim konuşmanıza dikkat edin
Sizede günaydın Özge hanım. Bir şeyin hesabını yapmam. SaygılarımlaGünaydın üstünden geçmiş kaç gün neyin hesabı bu
Resmi yayımı nereden görebiliriz hocamEvde bakım maaşı kişi başı gelir kriteri 2835.60 resmi olarak yayınlanmıştır
2022.Yılı. Şubat ayında elinize geçecek Evde bakım maaşı. 2.706 tl netEvde bakim maaslari ne kadar oldu acaba bilen varmi kac gündür araştırıyorum net bir bilgi bulamadim tahmini olan veya bir fikri olan varmi bu konuda
arkadaşlar evde bakım ve 2022 maaşları ne kadar oldu belli oldumu ?Merhaba arkadaşlar, asgari ücretin belirlenmesi sonrası evde bakım maaşı almak için gerekli şartlardan biri olan kişi başı gelir miktarı da yeniden güncellendi.
Buna göre 2022 yılında evde bakım maaşı almak için hanede kişi başına düşen gelirin 2835,60 TL’yi geçmemesi gerekmektedir.
Evde bakım aylığında kişi başı gelir nasıl hesaplanır?
Bakım maaşında kişi başı gelir hesaplaması asgari ücrete endekslenmiştir. Buna göre bakım aylığında kişi başı gelirin asgari ücretin 3’te 2 sini geçmemesi gerekmektedir.