Her ay olduğu gibi ağustas ayı evde bakım maaşı yatan yatmayan illeri bu başlık altında paylaşalım lütfen. Not: Bu ay maaşlar zamlı yatacak.
5098 tlEvde Bakım Maaşlar Ne Kadar oldu acaba bilgim yokta
Neden gecikiyor ki?? Canım 9 da vermiyor larmiArkadaşlar aile destek ödemelerinden bilgisi olan varmı acaba ben sydvyi ardımda bana gecikicek
e devlette olağan sıkıntı devam ediyor size öyle dedilerse maaşınızı alırsınız ziraat mobil bankacılık kullanın hesabınızı oradan kontrol edersiniz yatıp yatmadığınımerhaba herkese
evde bakıma başvurmuştuk geçen ay kontrole gelmişlerdi, gelen arkadaş biz maaşı onaylıyoruz dedi gelecek ayın 15 gibi ziraat bankasına gidip maaşınızı alabilirsiniz diye söyledi, şuan e devletten baktığımda herhangi kayıt gözükmüyor acaba onaylanmadı mı, yoksa böyle görünmesi normal mi? bilgi verebilirseniz sevinirim.
Bugün aradım sordumda bana öyle dedi memur e devlette bile daha güncel değilNeden gecikiyor ki?? Canım 9 da vermiyor larmi
Haziran ayı gözüküyor e devletteArkadaşlar bakim maasi guncellenen var mi
Bugün aradım sordumda bana öyle dedi memur e devlette bile daha güncel değil
Haziran ayı gözüküyor e devlet te sanırımEvet güncel değil 11 de bari yatsa
İnşallah yatarEvet güncel değil 11 de bari yatsa
Hocam yazdıklarını anlayan Arap olsunAntalya evde bakımdan denetlemeye geldiler bugün maaşı kesmek için bahane arıyorlar benim maaşımı öyle ya da böyle keseceklermiş dikkatli olun engelliyi zorla almakla tehdit ediyorlar yakınınızı vermek istemiyorsanız maaş kesilecek
Engelliyi alırız ne demek.Antalya evde bakımdan denetlemeye geldiler bugün maaşı kesmek için bahane arıyorlar benim maaşımı öyle ya da böyle keseceklermiş dikkatli olun engelliyi zorla almakla tehdit ediyorlar yakınınızı vermek istemiyorsanız maaş kesilecek