2023 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın yok, bunlar iyice cıvıttı, bu bakandan da Bi cacık olmaz, millet 3 kuruşa muhtaç bırakıp umutla bekletiyorlar ya yazıklar olsun

bankalara para lazımmış belkı kullanıyorlardır
normalde gece 00.30 da yatardı....daha sonra gunduz 12.00 de yatmaya basladı...sımdı bakalım kacta yatacak
gecen gun bırı dedıkı hangı bankaya gıttımse para vermemısler azmı vermısler bırseyler dedı.atm mı dedı yanı o tarz bısıler dedıde unuttum

Yatıracaklari gün aile ve sosyal güvenlik hizmetleri sayfasında bugün ödemeler yapılacak diyr yazardi bugün baktım yazmamışlar. En son ayin 10unda aile destek ödemeleri yapılacak diye paylasmislar

Nereye baksam nereye gitsem herkes muhalif kimse hükümetten memnun değil herkes bir şeyler söylüyor ama seçim günü geliyor yine kazandırıyorlar yine oy veriyorlar

Bizimde kesildi aile destek senesi dolunca kesiliyor gidip tekrar muracat ettim hic bişey değişmedi ama yine kabul edilmemiş sizde bir deneyin belki baglanir

Evde bakım parası 12 eylülde 5.097 TL banka hesabım da yattığı görünüyor ama bu ay hesabımda evde bakım parası yatmadı sizinde öylemi benim yatmadı geçen yattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri