Haksızsın. Bahsettiğin şey olduğunda devlet sosyal devlet hükmünü kaybeder. Az biraz sorgula hayatı kardeşim. Sadaka mı bu?Biraz daha sabır,maaşlar yatacaktır.. Allah Devletimize zeval vermesin.Bu Maaş sosyal Yardım. Devlet istese yarın bu maaşı keser ne yapabilirsiniz ki? Haksız mıyım?
Bu Emeklilik gibi bir şey değil, Bu maaş Sosyal yardım ve tamamen bu Hükümetin tercihlerine bağlı isterse bu maaşı vermez kesebilir.Kanuni olarak itiraz etme hakkın yok.Sosyal Devletin yapması gereken binlerce şey var hepsini yapıyor mu? İstese bu maaşı vermez diyorum.Haksızsın. Bahsettiğin şey olduğunda devlet sosyal devlet hükmünü kaybeder. Az biraz sorgula hayatı kardeşim. Sadaka mı bu?
Sen ne diyorsun Allah aşkına senin gibiler yüzünden sürünüyor biz kardeş az sorgula ya biraz olsun sağ duyulu olun biz bu verdiği evde bakım maaşı niçin alıyoruz adam gibi maaş vermediği için adam gibi maaş verse onun verdiği bu tür sadaka ya millet ihtiyaç duyarmi hem o sahsi ihtiyaçlarını nasıl harciyorsa milyonları bizede hakkımız olan parayida vermek zorunda biraz otur düşün lütfen ona ilah gibi tapma olurmu...Bu Emeklilik gibi bir şey değil, Bu maaş Sosyal yardım ve tamamen bu Hükümetin tercihlerine bağlı isterse bu maaşı vermez kesebilir.Kanuni olarak itiraz etme hakkın yok.Sosyal Devletin yapması gereken binlerce şey var hepsini yapıyor mu? İstese bu maaşı vermez diyorum.
Ben de nerede kaldılar diyordumBu Emeklilik gibi bir şey değil, Bu maaş Sosyal yardım ve tamamen bu Hükümetin tercihlerine bağlı isterse bu maaşı vermez kesebilir.Kanuni olarak itiraz etme hakkın yok.Sosyal Devletin yapması gereken binlerce şey var hepsini yapıyor mu? İstese bu maaşı vermez diyorum.
sistemlerde sıkıntı var geç düşüyoakşam 12
den sonra bakın yatmazsa pazartesi
ayın 12 sinde yatıyo normalde ama 12 si daha bitmedi gün atlaması lazım
Aynen öyle kardeşim bu zihniyet değişmediği muttetce biz onlar yüzünden sürünmeye devamSon 3 senedir memurların emeklilerin asgari ücretliler in yarısı kadar zam aldık hala insanlar mal gibi Allah devletimize zeval vermesin diyor maaşı Sudan sebeplerle kesilenler bile aynı kafada bu şartlarda başınıza ne gelirse haktır yaşlılık ve engelli maaşı alanlar açlığa mahkum edilmiştir koyun gibi bir milletiz bu şartlar altında bizi güden çok olur
Sosyal devlet olmanın ilk kuralı gelir adaletini sağlamak, çalışamayan bireylerin bakımını sağlamaktır. Dikkatini çekiyorum, ilk görevi diyorum. Tabi seni de anlıyorum. Şu an alıyorsun ya, işte o maaş bir kesilsin o zaman göreyim ben sendeki o karakter değişiminin bir anda nasıl terse döndüğünü. Genelde senin fikirlerine sahip kişiler hane geliri aslında limitin üstünde olan ancak şu adres değiştirme hikayesi ile hak kazanan kişilerden oluyor ama neyse. Demek ki bu durumlar daha iyi incelenmeli. Devam et sen yine.Bu Emeklilik gibi bir şey değil, Bu maaş Sosyal yardım ve tamamen bu Hükümetin tercihlerine bağlı isterse bu maaşı vermez kesebilir.Kanuni olarak itiraz etme hakkın yok.Sosyal Devletin yapması gereken binlerce şey var hepsini yapıyor mu? İstese bu maaşı vermez diyorum.
Başvur vermezler se öğren o zaman niye yapılmadığını ben başvurdum vermediler öğren dim niye vermedikleri ni emekli maaşı aliyormusum 7500harca harca bitmez param olduğu içinZiraat işletiyor galiba
Bu gece 00.10 02.00 gibi hepsi yatar merak etmeyin
Konu acmisken bana neden kömür yardımı yapılmıyor 7 yıldır hiç kömür alamadım
Başvur vermezler se öğren o zaman niye yapılmadığını ben başvurdum vermediler öğren dim niye vermedikleri ni emekli maaşı aliyormusum 7500harca harca bitmez param olduğu içben emekli değilim de emekli maaşı olduğu için bir sürü şey söylüyorlar 4 ton kömür 2 ton odun sooba kova çıra şubu derken 50 bine yakın para gidiyor perişan oluyorum
Sen ne diyorsun Allah aşkına senin gibiler yüzünden sürünüyor biz kardeş az sorgula ya biraz olsun sağ duyulu olun biz bu verdiği evde bakım maaşı niçin alıyoruz adam gibi maaş vermediği için adam gibi maaş verse onun verdiği bu tür sadaka ya millet ihtiyaç duyarmi hem o sahsi ihtiyaçlarını nasıl harciyorsa milyonları bizede hakkımız olan parayida vermek zorunda biraz otur düşün lütfen ona ilah gibi ta
Allah Devletimize zeval vermesin ,Hükümet iyi kötü bu maaşı veriyor, isterse bu maaşı keser vermez diyorum, anlamıyorsunuz,Diyelim Hükümet bu maaşı yarın kesti sonuçta bu bir sosyal yardım ve bunu yapabilir ne yapacaksın ,ne yapabilirsin devlete isyan mı edeceksin ,sokağa çıkıp ortalığı mı yakacaksın ne yapacaksın..Sosyal devlet olmanın ilk kuralı gelir adaletini sağlamak, çalışamayan bireylerin bakımını sağlamaktır. Dikkatini çekiyorum, ilk görevi diyorum. Tabi seni de anlıyorum. Şu an alıyorsun ya, işte o maaş bir kesilsin o zaman göreyim ben sendeki o karakter değişiminin bir anda nasıl terse döndüğünü. Genelde senin fikirlerine sahip kişiler hane geliri aslında limitin üstünde olan ancak şu adres değiştirme hikayesi ile hak kazanan kişilerden oluyor ama neyse. Demek ki bu durumlar daha iyi incelenmeli. Devam et sen yine.
Allah Devletimize zeval vermesin ,Hükümet iyi kötü bu maaşı veriyor, isterse bu maaşı keser vermez diyorum, anlamıyorsunuz,Diyelim Hükümet bu maaşı yarın kesti sonuçta bu bir sosyal yardım ve bunu yapabilir ne yapacaksın ,ne yapabilirsin devlete isyan mı edeceksin ,sokağa çıkıp ortalığı mı yakacaksın ne yapacaksın.