2023 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UGUR89

Moderator
evde-bakim-maaslari.jpg
Her ay olduğu gibi 2023 Ekim ayı içinde bakım maaşının hangi illerde yatıp yatmadığını bu konu altında paylaşacağız arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.

tuaf gıdıyor hersey zam gelecegınr turkıye destek cogu ınsanın 100 tllık paradan azaltmıslar kısı bası hesaplarsan baya kısının aylıgı bu kesıntı ıle cıkar artı mesaj atılıo ptt 10.10.2023 kartınıza aktarılacak karta aktarılan bısey yok bunlar az bısey ocakta zam yapar oda en alt aclık degıl ölüm noktasına ınerız bakıcılara emeklılıkte yok ..Allah yardım etsın butun engelli ve engelli bakıcılarına en cokta yalnız ustlenmesı gereken ınsanlara oyle boyle kafamızı sokacak yerımız var ya kırada oturan yalnız kalmıs engellısıyle olan ınsanları dusunemıyorum.tekrar dıyorum Allah yardımcımız olsun

tuaf gıdıyor hersey zam gelecegınr turkıye destek cogu ınsanın 100 tllık paradan azaltmıslar kısı bası hesaplarsan baya kısının aylıgı bu kesıntı ıle cıkar artı mesaj atılıo ptt 10.10.2023 kartınıza aktarılacak karta aktarılan bısey yok bunlar az bısey ocakta zam yapar oda en alt aclık degıl ölüm noktasına ınerız bakıcılara emeklılıkte yok ..Allah yardım etsın butun engelli ve engelli bakıcılarına en cokta yalnız ustlenmesı gereken ınsanlara oyle boyle kafamızı sokacak yerımız var ya kırada oturan yalnız kalmıs engellısıyle olan ınsanları dusunemıyorum.tekrar dıyorum Allah yardımcımız olsun
Gerçekten ne sonumuz belli nede başımız ne olacagimizda sigorta baslicak dediler nerde olan yesilkarti iptal etmisler 3 engelliye bakiyorum benim yanimda kimse yok annecigimdenmi vazgeceyim abimdenmi ablamdanmi işe devam etseydim simdi emekli olmustum onlara bakmak icin isi biraktim annem diyaliz hastasi kalp yetmezligi ne ararsan var benden baskada kimse yok bakacak

Amin 🙏
Tuaf değil kardeşim emekli leri ve engelli muhtaç kısacası herkesi yeryüzünden silmeye çalışıyorlar kardeşim yani toplu katliam anlayacağınız fakir aç zengin dahada Zengin sonuç bu...

Son düzenleme:
kış geldi hala yırtık ayakkabıyla gezıyom eskıden ıcınden parmak gecıyordu sımdı el gecıyor,bızede verselerde ayakkabı alsak

Dua edin olanı kesmesinler zaten bize bayram hasligida vermiyorlar. şimdide İsrail li mülteci halk ev bulamıyor iş bulamıyor aş alamiyor.evim kira değil hergun 500 tl Masraf oda bimden lüks birsey bile degil temel ihtiyaç.kira verenler ne yapiyor anlamiyorum:(

Dua edin olanı kesmesinler zaten bize bayram hasligida vermiyorlar. şimdide İsrail li mülteci halk ev bulamıyor iş bulamıyor aş alamiyor.evim kira değil hergun 500 tl Masraf oda bimden lüks birsey bile degil temel ihtiyaç.kira verenler ne yapiyor anlamiyorum:(
Abla İsrail ne alaka senin durumunla ilgili

O zaman şöyle bir soru soralım? Emekli olup bakım maaşı alanların kişi başına düşen gelir limitine bir etkisi olurmu bu 5bin ikramiyenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri