2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gün yatsaydı yatardi banka kapali bundan sonra yatmaz boşuna bekliyoruz bir birimisin kalp kirmayın herkes sevinirdi yatsaydi

@Dünyalı Salı öğlene kadar banka ve ptt ler açık,aktif...bankaların memuriyetle alakası yok BİST e çalışır bankalar..Bu duyumları nereden alıyorsunuz merak ediyorum ))

Arkadaşlar açiklama yok evde bakim parasi diye niye kendimizi kandiriyoruz resmî açiklama duyan varmi yok dediği engelli ve yakini yattı bitti bizimde ihtiyaçimiz var ama şindi başimizin caresine bakiyoruz

Arefe günü yattı hep ama bir keresindede böyle bekledik yatmadı inşaAllah yatarda bayramımız bayram olur

Yatmıcak galiba Bi öle dıolar Bi böle 183 ü aradım en üst mekan temuz ayı bayram öncesi ödemesi yok dedi lanet olsun

pazartesi yatsında 1 kilo baklava alabilelim,yoksa komşuların getirdiği 4 adet baklavayı beklicez

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağ e
Yatmıcak galiba Bi öle dıolar Bi böle 183 ü aradım en üst mekan temuz ayı bayram öncesi ödemesi yok dedi lanet olsun
E yatmıcak zaten yatıcak olsaydı kabine toplantı sonrası onuda açıklardı cumhur başkanı siz şimdi bana kızıcaksınız neden olumsuz konuşuyorum diye yatırılmayacağınıda bile bile kendimizi neden kandıralım yattımı yatmadımı diye diye beynimizi yoruyoruz akışına bırakın yatıcaksa zaten yatar yatmıcaksada zaten yatmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri