Engelli yakını aylığı 18 yaş altı 2022 maaşı. evde bakım bizim aldığımız 4336 tlNiye bizimki de yok Allah Allah siz nerdesiniz evde bakım maaşı diyorsunuz dimi
Kesin mi?Evde bakım pazartesi gece 12 den sonra yatıcak büyük ihtimalle duyum aldım umarım dogru dur
Ben çekdim27si bugün çeken varmi
Uydurma yatmıcak bende aradım bugün yatmıcak denildiEvde bakım pazartesi gece 12 den sonra yatıcak büyük ihtimalle duyum aldım umarım dogru dur
Keisn demedin büyük ihtimalle dedim uydurma filan ayıp oluyor kendınız aldınız engelli yakını maası, bayram 9 gün, fatura lara mı yetsın ulaşıma mı ayın 12isnde aldık evde bakımı bayram 28 sinde baslıor devlet o kadarını düşünür yatırır önce ki yıllarda yattıBen çekdim
Uydurma yatmıcak bende aradım bugün yatmıcak denildi
Alamıyorlar işte, sosyal hizmet de calışanlar bilmıyor konuya hakim degıl demekkı, ara dıgın da bilmıoz dıolar, yani yatmıcak degıl.Yaw 2 gündür burada ben cazmı çalıyorum,İl sosyal hizmetler maaş yatırmıyor,parayı yatıran bakanlık ocak ayından itibaren böyle oldu ve her il aynı gün yatıyor!!Ya pazartesi günü yada salı günü,Engelli evde bakım ödemesi hesaba gececek.Anlayın artık.
Akıl var mantık var yaa cidden@Mstsf09 Elektrik destek ödemesi edevlette gözükmesine rağmen,ptt dahi haberi yok.Bunlar bi haber.yatıramadım faturayı.Sen düşün artık ))