2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çekdim

Uydurma yatmıcak bende aradım bugün yatmıcak denildi
Keisn demedin büyük ihtimalle dedim uydurma filan ayıp oluyor kendınız aldınız engelli yakını maası, bayram 9 gün, fatura lara mı yetsın ulaşıma mı ayın 12isnde aldık evde bakımı bayram 28 sinde baslıor devlet o kadarını düşünür yatırır önce ki yıllarda yattı

Yaw 2 gündür burada ben cazmı çalıyorum,İl sosyal hizmetler maaş yatırmıyor,parayı yatıran bakanlık ocak ayından itibaren böyle oldu ve her il aynı gün yatıyor!!Ya pazartesi günü yada salı günü,Engelli evde bakım ödemesi hesaba gececek.Anlayın artık.

Yaw 2 gündür burada ben cazmı çalıyorum,İl sosyal hizmetler maaş yatırmıyor,parayı yatıran bakanlık ocak ayından itibaren böyle oldu ve her il aynı gün yatıyor!!Ya pazartesi günü yada salı günü,Engelli evde bakım ödemesi hesaba gececek.Anlayın artık.
Alamıyorlar işte, sosyal hizmet de calışanlar bilmıyor konuya hakim degıl demekkı, ara dıgın da bilmıoz dıolar, yani yatmıcak degıl.

@Mstsf09 Elektrik destek ödemesi edevlette gözükmesine rağmen,ptt dahi haberi yok.Bunlar bi haber.yatıramadım faturayı.Sen düşün artık ))

Arkadaşım Sosyal hizmetler senin sosyal durumunu ve engellinin durumunu bakar,rapor eder,bakanlığa bildirir!!Sen geçmiş dönemlerde ödeneğini sorduğun da,kesin ve kati bi cevap aldınmı ki bugün cevap alasın?
Şu Engelli evde bakım ödemesi sözleşmesini yaptığınız sözleşmeyi bi okuyun,her hak gizli tutulur diyor,son sayfada!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri