2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engelli,engelli yakını ve yaşlılık yatıyorda,Engelli evde bakım ödemesi niye yatmıyor?Herkes cift ödememi alıyor?Bu evde bakım yardımı engellinin refahı için verilmiyor mu?C.başkanı hepsini tektek saymak zorun damı?Bütün sosyal yardımlar,Aile bakanlığı üzerinden yatmıyor mu?Bir tek 2022 yılında yatmadı.Geriye dönüp bakıldığın da her kurban bayramında yattı..Niye yatmıyormuş yani,amacı neymiş,Engelli evde bakım alanlar üveyde,diğerleri öz evlatmıymış?
Yaa bende sosyal hizmet leri aradım, talimat vermemiş ler ödeme ile ilgili yani evde bakım parası yatmıcak dedi, modum morelim düştü yaaa pfffff offf

Ozaman evde bakim alanlarında 10 12 gün arayla maaş almaları normal ama yatirirlarmi çok zor
Normalde bayramlardan önce evde bakımda yatırılırdı bu bayram yatırmıyorlar nedense benim açımdan sorarsanız yatırmasınlar ama bayram için ihtiyacı olana yatırsınlar derim
Normalde bayramlardan önce evde bakımda yatırılırdı bu bayram yatırmıyorlar nedense benim açımdan sorarsanız yatırmasınlar ama bayram için ihtiyacı olana yatırsınlar derim
Şimd etimesgut sosyal hizmetleri aradım evde bakım maaşını bayramdan önce ödenecekmi diye sordum memurda öyle bir yazı gelmedi bilgilendirme yapılmadı dedi

artık bakım paralarını il müdürlükleri değil bakanlık tüm türkiyeyi aynı anda yatırıyor.

Ama şöle bişey de var 1.4 milyon vatandaşı kurban bayramı öncesi diyor, engelli sayısı, engelli yakını maası alan kişi sayısı, yaşlılık aylıgı kişi sayısı toplar san 500 bin kişi eksik oluyor o 500 Bin kişi de evde bakım aylıgı parası alanlar olabilir mi?,🙄

Şu arayan arkadaşlar,aradığınız yere.Birde engelli maaşını,yaşlılık maaşını bi sorsanıza nediyorlar bakalım.Yatmayacak bilmiyoruz yazı mazı gelmedi diyecekler mi ))
Özge52 hanım yatarsa,siz gününde cekersiniz,zorla alınması gerektirmiyor,sizde temmuz ayında alırsınız.zor bişey değil.
Engelli evde bakım ödemesi alırken,Kaçtane bakan değişikliğine denk geldiniz bilmiyorum ama benim 4 oldu.Bu yeni gelen bakan prestijini sağlamak için,bozuk ekonomide yine yatıracaktır ))

Son düzenleme:
Şu arayan arkadaşlar,aradığınız yere.Birde engelli maaşını,yaşlılık maaşını bi sorsanıza nediyorlar bakalım.Yatmayacak bilmiyoruz yazı mazı gelmedi diyecekler mi ))
Özge52 hanım yatarsa,siz gününde cekersiniz,zorla alınması gerektirmiyor,sizde temmuz ayında alırsınız.zor bişey değil.
Engelli evde bakım ödemesi alırken,Kaçtane bakan değişikliğine denk geldiniz bilmiyorum ama benim 4 oldu.Bu yeni gelen bakan prestijini sağlamak için,bozuk ekonomide yine yatıracaktır ))
Engelli maaşları yatırıldı ptt kurum ödemelerinde güncel ben yarın çekicem
Tabikide bende yatmasını isterim evde bakım maaşını şuan ihtiyacı olan arkadaşlarım için
Tabikide bende yatmasını isterim evde bakım maaşını şuan ihtiyacı olan arkadaşlarım için

Yahu elektrik desteği dahi yatırılmış,pazartesi salı Aile destek ödemesi de yatacakmış,birtek evde bakım ödemesini bırakmazlar.

Hiç hesap geçmişine bakmıyorsunuz.. 2020 ve 2021 yıllarında 2 kez yatmış 45 gün sonra ödeme yapılmıştır. bu kadar kasmayın. Yatmaz ise onların ayıbı... Oy veren düşünsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri