Evde bakımı yatırır larmı yaaCuma son gün resmî tatıl 2 gün var yatırırlar inşallah
Hayır yatmayacakEvde bakımı yatırır larmı yaa
Ya ne kadar negatif sactınız kesin bilgi yok evet belki yatmaz ama yatadabilir kesin bişey yokki varmı Bi belge eliniz de özge hanım keisn yatmıcak dıyeHayır yatmayacak
Elimde belge olsaydı tam net konuşurdum negatif değilim sadece olmayacağını bildiğim için umut bağlamam ha fikrimi sorarsanız sizinle bir ilgisi yok benim düşüncem ben evde bakım maaşının yatmasını istemiyorumYa ne kadar negatif sactınız kesin bilgi yok evet belki yatmaz ama yatadabilir kesin bişey yokki varmı Bi belge eliniz de özge hanım keisn yatmıcak dıye
Baktım yokkHesaplarda yatan il yokmu
İnşallah yatar yaaEngelli,engelli yakını ve yaşlılık yatıyorda,Engelli evde bakım ödemesi niye yatmıyor?Herkes cift ödememi alıyor?Bu evde bakım yardımı engellinin refahı için verilmiyor mu?C.başkanı hepsini tektek saymak zorun damı?Bütün sosyal yardımlar,Aile bakanlığı üzerinden yatmıyor mu?Bir tek 2022 yılında yatmadı.Geriye dönüp bakıldığın da her kurban bayramında yattı..Niye yatmıyormuş yani,amacı neymiş,Engelli evde bakım alanlar üveyde,diğerleri öz evlatmıymış?
Aynen atacağına dair bir açıklama yapılmadı benim kızlarımın engelli yakını aylıkları ptt kurum ödemelerinde güncellendi 23.06.2023 diye cuma günü karta aktarılcakYatacagi ile ilgili bi aciklama yapmadilar ama zannetmiyorum yatacagini
özge hanım siz bir önceki engelli yakını aylığını ayın kacında aldınızAynen atacağına dair bir açıklama yapılmadı benim kızlarımın engelli yakını aylıkları ptt kurum ödemelerinde güncellendi 23.06.2023 diye cuma günü karta aktarılcak
Her ayın 5'inde alıyorumözge hanım siz bir önceki engelli yakını aylığını ayın kacında aldınız