2023 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu 1500 tl yi ne için veriyorlar ve ne zaman verecekler bilginiz varmı bu konuda cevaplar için teşekkürler...

Ya ne kadar negatif sactınız kesin bilgi yok evet belki yatmaz ama yatadabilir kesin bişey yokki varmı Bi belge eliniz de özge hanım keisn yatmıcak dıye
Elimde belge olsaydı tam net konuşurdum negatif değilim sadece olmayacağını bildiğim için umut bağlamam ha fikrimi sorarsanız sizinle bir ilgisi yok benim düşüncem ben evde bakım maaşının yatmasını istemiyorum

sıkmayın canınızı bayram tatili 24ü itibarı ile başlayıp 3 temmuzda biteceginden dolayı evde bakım maaşları hesaplara yatacak...

Engelli,engelli yakını ve yaşlılık yatıyorda,Engelli evde bakım ödemesi niye yatmıyor?Herkes cift ödememi alıyor?Bu evde bakım yardımı engellinin refahı için verilmiyor mu?C.başkanı hepsini tektek saymak zorun damı?Bütün sosyal yardımlar,Aile bakanlığı üzerinden yatmıyor mu?Bir tek 2022 yılında yatmadı.Geriye dönüp bakıldığın da her kurban bayramında yattı..Niye yatmıyormuş yani,amacı neymiş,Engelli evde bakım alanlar üveyde,diğerleri öz evlatmıymış?

Engelli,engelli yakını ve yaşlılık yatıyorda,Engelli evde bakım ödemesi niye yatmıyor?Herkes cift ödememi alıyor?Bu evde bakım yardımı engellinin refahı için verilmiyor mu?C.başkanı hepsini tektek saymak zorun damı?Bütün sosyal yardımlar,Aile bakanlığı üzerinden yatmıyor mu?Bir tek 2022 yılında yatmadı.Geriye dönüp bakıldığın da her kurban bayramında yattı..Niye yatmıyormuş yani,amacı neymiş,Engelli evde bakım alanlar üveyde,diğerleri öz evlatmıymış?
İnşallah yatar yaa🙏🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri