Ben birşey okudum sayın cumhurbaşkanımız açıklamış ve temmuz maaşı evde bakım zamlı olarak yatacak miş doğru mu?Arkadaşlar yatarsa bugün yatardı arife yarın bence yatmiyacak artık uzatmayalim isterseniz.
Zaten Temmuz zamlı alıyoruz Temmuz maaşlarını Ağustos’ta alıyoruzBen birşey okudum sayın cumhurbaşkanımız açıklamış ve temmuz maaşı evde bakım zamlı olarak yatacak miş doğru mu?
Anladım tsedrimZaten Temmuz zamlı alıyoruz Temmuz maaşlarını Ağustos’ta alıyoruz
Bir haftadır büyük sabırla senin ve diğer cahillerin yazdıklarını okuyorum...pardon siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hanım efendi....sürekli bilmişlik vs bence birşeyden haberiniz yok... sayfayı kirletmeyin...yeter yaAnladım tsedrim
Babasının parasını mı dağıtıyor devlet bizden yoldugu vergileri 3/1 dağıtıyor kalanını kendileri neyseMustafa ve Özge önce terbiyenizi takinin boş muhabbetmis felan hayırdır..he bide özge denen şahıs devletin bu imkanlarından faydalanip ta daha sonra devletine bişe demedik lafını kullanman karakterini açıkça ortaya koyuyor .Tekrarlıyorum gerçekten nankörsunuz
iyi aksamlar hoş geldinizİyi akşamlar arkadaşlar
Sen nediyon sanane Yeter yahu süper zekiler size ne ya çok bilmislerhayirdirBir haftadır büyük sabırla senin ve diğer cahillerin yazdıklarını okuyorum...pardon siz neyin kafasını yaşıyorsunuz hanım efendi....sürekli bilmişlik vs bence birşeyden haberiniz yok... sayfayı kirletmeyin...yeter ya
Ya adamlar açıklama yapıyor 15 ile 30u arası yatırılıyor diye.evde bakım erken yatmayacak arkadaşlar temmuzu bekliyoruz yapacak bişey yokArkadaşlar yatmamış maaş yatan var mı maaşi