2023 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UGUR89

Moderator
Her ay olduğu gibi 2023 Kasım ayı içinde bakım maaşının hangi illerde yatıp yatmadığını bu konu altında paylaşacağız arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.

Her ay olduğu gibi 2023 Kasım ayı içinde bakım maaşının hangi illerde yatıp yatmadığını bu konu altında paylaşacağız arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
Aslında size bir sorum olacak. Enflasyon oranları az çok belli oldu diye memur maaşlarını yazıyorlar. Size engelli ve bakım maaşı kac olur bir fikriniz varmi?

Arkadaş lar bakım aylığı gelirden sayılmıyor muş yeni öğrendim, haricinde kişi başı 7600 müş, ve benim annem babam yani evde ıkı engelli artı 1 kişi daha sayılıyor muş yani evde 3 kişi isek 4 sayılıyoruz,

bunun için yeni konu açmayayım dedim. evde bakim alıyoruz normalde, ancak en son incelemeye geldiler, inceleme sonrası karar verilecek kesilip kesilmeyeceğine dediler. araba almıştık raporlu. kesilir diye korkuyoruz.

normalde e devlette evde bakim bilgileri kısmında 01.09.2023 30.09.2023 ödeme turu normal yazıyor. sizin de öyle mi şuan? kesilmediğini nasıl anlarım?

bunun için yeni konu açmayayım dedim. evde bakim alıyoruz normalde, ancak en son incelemeye geldiler, inceleme sonrası karar verilecek kesilip kesilmeyeceğine dediler. araba almıştık raporlu. kesilir diye korkuyoruz.

normalde e devlette evde bakim bilgileri kısmında 01.09.2023 30.09.2023 ödeme turu normal yazıyor. sizin de öyle mi şuan? kesilmediğini nasıl anlarım?
herkesin aynı yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri