Bankaya gitmeniz lazım tanimlattiracaksinizBakanlığın Açtığı Hesabın mobilden görünmemesi normal mi? E devlette maaş görünüyor.Atm ye Kart taktık yine görünmedi.
Bankaya gitmeniz lazım tanimlattiracaksinizBakanlığın Açtığı Hesabın mobilden görünmemesi normal mi? E devlette maaş görünüyor.Atm ye Kart taktık yine görünmedi.
Bankaya gidip memur kartına hesabı ekliyor imza atıyorsun...sonra o hesapta görünür yatıp yapmadığı..Bakanlığın Açtığı Hesabın mobilden görünmemesi normal mi? E devlette maaş görünüyor.Atm ye Kart taktık yine görünmedi.
Aynen öyle benim de otomatik eklenmiş bütün işlemler oluyobu ne rezillik böyle
maaş yatacagı zaman ınternet subesınde ıkıncı hesap gorunseya,mıllet madur olup 3 gun sonra otomatık sısteme eklemısler
zaten demıstım mıllet tek tek gıtmesı zor olur bekleyın otomatık eklerler demıstım
ben beklemedım yaslı annem dedıkı gıdelım zıraate ımzaya
yaslı kadın zor yuruyor gotur getır beklet perısan olduk,sıra aldık zıraat dedı zaten eklı gır bak
nasıl gıreyım sıfreler sureklı degısıyor eve gel evden bak
perısan olduk bu ne rezillik
Aynen bizimki de aynıŞuan e devlette gunceldi dün şimdi gözükmüyor herkesin aynımı
AynenMilleti boşu boşuna bankaya gönderdiniz bütün hesaplar otamatik tanımlanmış güncellenmiş
Hayır güncel duruyor yerindeŞuan e devlette gunceldi dün şimdi gözükmüyor herkesin aynımı
12 ye bölerler aya düşeni gelire eklerler bildiğim kadarıylaArkadaşlar evde bakım maaşı alan biri fabrikdan tazminat alirsa nasıl gelir seviyesine ekleniyor hesabı bilen varmı