Rize yatmış mobilden gözükmüyor bankaya gidin haberiniz olsun..bakanlık bizim adımıza hesap açmış..bende rızedeyım yatmamış daha bakıyorum
Rize yatmış mobilden gözükmüyor bankaya gidin haberiniz olsun..bakanlık bizim adımıza hesap açmış..bende rızedeyım yatmamış daha bakıyorum
Teşekkür ederimguncelleme sadece parayı mobil bankacılıkta görmek ve kullandıgınız kartla cekmek için güncelleme yapmadıysanız gidip bankadan cekebilirsiniz
istanbul pendik yattı
Mobilde gözükmüyor bnde sabah baktım yoktu atemeden birde bakım dedim kartı yuttu güncellenmediyden dolayı yutmuş arkadaşlar gidip güncelletinBizi de Ziraat'a taşıdılar para yatmış diyorlar ama bizim mobil bankacılıkta para görünmüyor ama e-devlet'de kayıt görünüyor bu nasıl iş ?
sızde yatmışmıydı baktınızmı ?Rize yatmış mobilden gözükmüyor bankaya gidin haberiniz olsun..bakanlık bizim adımıza hesap açmış..
Rabia hanım mobil bankacilik kullanıyorsan kartların bölüme girin hesap değiştire basın orda göreceksiniz iki hesabi birisinde gözüküyorAksarayli kimse yokmu burada bende yatmamis gözüküyor
Bankadan yeni hesabı kartınıza ekleyin..mobilden olmuyor imza istiyorsunuz bugün yaptım ben maasida cektimBizi de Ziraat'a taşıdılar para yatmış diyorlar ama bizim mobil bankacılıkta para görünmüyor ama e-devlet'de kayıt görünüyor bu nasıl iş ?
Evet bankaya gittim imza attım yeni hesabı karta ekledim.. para ona yatmış yeni hesabasızde yatmışmıydı baktınızmı ?
tamam tesekurler bızde gıtmek zorunda kaldık oldu.Bankadan yeni hesabı kartınıza ekleyin..mobilden olmuyor imza istiyorsunuz bugün yaptım ben maasida cektim
Evet bankaya gittim imza attım yeni hesabı karta ekledim.. para ona yatmış yeni hesaba
Kartınızı ile ATM den çekersinizbursa zıraat bıreysel banka hesapta para yok bızım 0 tl yazıyor
Normal mesajdan 4747 ye Bakiye yazıp yolladım
hesap bakıyenız 5001 ın 0 tl
5002 nın 3336 tl
bu ne ya nasıl cekıcez bu ne karısıklık boyle,bu ne rezillik
bende bu yok