2023 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi de Ziraat'a taşıdılar para yatmış diyorlar ama bizim mobil bankacılıkta para görünmüyor ama e-devlet'de kayıt görünüyor bu nasıl iş ?

guncelleme sadece parayı mobil bankacılıkta görmek ve kullandıgınız kartla cekmek için güncelleme yapmadıysanız gidip bankadan cekebilirsiniz
istanbul pendik yattı
Teşekkür ederim
Bizi de Ziraat'a taşıdılar para yatmış diyorlar ama bizim mobil bankacılıkta para görünmüyor ama e-devlet'de kayıt görünüyor bu nasıl iş ?
Mobilde gözükmüyor bnde sabah baktım yoktu atemeden birde bakım dedim kartı yuttu güncellenmediyden dolayı yutmuş arkadaşlar gidip güncelletin

Screenshot_20230113-141158.png

Sakarya yatmış kartı bankamatiğe taktığımda para çekme dediğimde iki hesapta ekranda gözüyor. Para olan hesabı tuşlayıp parayı çekebildim. Mobil bankacılıktanda hesaplarım kısmına girdiğinizde yeni hesabı ve para yatıp yatmadığını görebilirsiniz. Eski hesapta gözükmüyor.

Kayseri yatmis bakanlik ikinci bir hesap acmis mobil de gözukmuyor.ama atm de gözukuyor ben cektim. Subrden yadan ziraat müsterihizmetlerinden karta baglayin hesabi mobile de actirin. Yoksa bildirim gelmez

Bankadan yeni hesabı kartınıza ekleyin..mobilden olmuyor imza istiyorsunuz bugün yaptım ben maasida cektim
sızde yatmışmıydı baktınızmı ?
Evet bankaya gittim imza attım yeni hesabı karta ekledim.. para ona yatmış yeni hesaba

bu ne rezillik

bursa zıraat bıreysel banka hesapta para yok bızım 0 tl yazıyor

Normal mesajdan 4747 ye Bakiye yazıp yolladım

hesaplarınızın bakıyelerı 5001 ın 0 tl
5002 nın 3336 tl

bu ne ya nasıl cekıcez bu ne karısıklık boyle

Son düzenleme:
ben ınternetten gırıp fatura hesabıma havale yapıyorum,yanı ınternetten gırınce bır vadesız hesap var oda 5001 hesabı

acaba yenı vadesız hesap acsam olurmu ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri