Bynewlife47
SMS Activated
İzmir yeni hesapa yatmış
Benim iki maaşımda yattıYanlışlık var sanırım 2 maaş olması gerek tek maaş yatmış hesaba adana 2 maaş aliyordum
Yaa Sosyal politikalar bakınız yeni hesap açmış diyorlar bizim hesaplara maaşlar yatmicakmi bilgisi olan yazar miEngelli evde bakım ücreti ödemeleri İl müdürlüklerinden Bakanlığa aktarılmış olup tüm Türkiyede her ayın 14 ünde ödemeler gerçekleştirilecektir...
Bankadan adınıza açılan yeni hesabı kartınıza tanimlatinBen atm ye gittim başka hesap göremedim nerden görüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim yarın ona göre bankaya gidecem
Bende baktım yatmamış gözüküyor nedenİzmir yatmış internet bankaciligindan baktım şimdi
ziraat bankası mobilden menüye tıkla sonra hesaplarıma tıkla oradan tüm hedaplarıma tıkla iki hesabı görürsünBen dün bankaya gidip tanimlandirmak icin hesabi birlestirdik dediler suan bakiyorum hesap ayni maas gozukmuyor
Maaslar yatan iller var mi çekenler zamlı miTekrardan bankaya gittim. Arkadaşlar madde madde yazıyorum.
Bankaya giderek güncelleme yapmanız gereken işlemler.
1.Banka kartınıza ASHB hesabınızı güncellemek
2.Mobil bankacılığa tanımlatmak. (Yoksa görümüyor.)
3.ASHB hesabınıza sadece kurum para aktarabilir. ( başka para girişi olamaz)
4.ASHB hesabınızdan başka bir hesaba para aktarabilir siniz.
5.Ashb Hesabı ile fatura ödemesi ve alışveriş yapabilirsiniz.
İlk 2 maddeyi bankaya giderek güncel olması gerekiyor.
Zamlı mi aynı mi aldinjz bankaya gidip güncelleme yaptini miBilecik yattı.
Bankaya güncelleme yapmadım hesabımda gözükmüyor rize yatmismi..koyde yasiyorum ona göre gidicem ilceyeArkadaşlar yeni sistem bütün iller aynı anda yatmış hayırlı olsun