pendikhangi yaka yattı
eski kimlikle işlem yapıyorlarAcaba yeni kimlik mi yoksa eski kimliklemi islem yaptirdiniz.
eski kimlikle işlem yapıyorlarAcaba yeni kimlik mi yoksa eski kimliklemi islem yaptirdiniz.
pendikhangi yaka yattı
Evet tanimlattimbankaya gıdıp tanımlattırdınızmı mobıle
Benim hesapta yok hemsoafyonkarahisar yattı..
Şuan yatmadıSivas yattimi bilgisi olan varmi
yeni hesabamı yatıyor acaba hemşo ne kadar yatmış onuda yazın arkadaşlarBenim hesapta yok hemso
Hesabı güncellettin mi hemşoBenim hesapta yok hemso
3336.03yeni hesabamı yatıyor acaba hemşo ne kadar yatmış onuda yazın arkadaşlar
Hemdo benim hesapta yok güncelleme yapmadimAfyon yattı
İstanbul yattımı acabaYok güncelleme yapmadim
ATM den oluyomu guncelleme
Hemdo benim hesapta yok güncelleme yapmadim
Hangi ilçeistanbul yattı
NeresiManisa yatmış
guncelleme sadece parayı mobil bankacılıkta görmek ve kullandıgınız kartla cekmek için güncelleme yapmadıysanız gidip bankadan cekebilirsinizİstanbul yattımı acaba
İstanbul yatımı bilen varmı bn güncelleme yapmadım tesadüfen burda ögrendim güncellemeyi güncelleme olmazsa yatmazmı bir bilginiz varmı
Hangi ilçe
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için parayı çekebiliyormuyuz tanımlama yapmadım ben.HATAY yatmış. Şöyle bir drum var mobil bankacılıktan girip baktım ana sayfadaki hesapta yok kartlarım blmünden kart ayarları kısmına tıkladım esap ekleme çıkarma bölümü var oraya tıkladım ashb hesabı var ona yatmış bu hesabı karta ana hesap olarak baglayabiliyor muyuz ben devam etmedim işleme mobilden yapılıyor sanki o zaman bankaya gitmeye gerek yok.ayrıca 3 gün önce il müdürlğünü aramısştım öyle bir hesap açılmış dedim yok böyle bir şey dedi onlar bile bilmiyor bilgilendirme olması gerekmez miydi?