Teşekkür ederim kardeşim sağol.Çünki Aralık ödemesini alıcaz bakıp alıyoruz ödemeyi
Teşekkür ederim kardeşim sağol.Çünkü Aralık ödemeside ondan
Teşekkür ederim kardeşim sağol.Çünki Aralık ödemesini alıcaz bakıp alıyoruz ödemeyi
Teşekkür ederim kardeşim sağol.Çünkü Aralık ödemeside ondan
Pazar günü yattığı zamanlarda vardı bence yatarYok beklemedeyiz cumartesi günü yatarmi bilmiyoruz arkadaşlar sayğılar
Ayın 14nde yatıcakHerkes Ayın 14unde yatacak diyo bende bilmiyorum Antalya yattı mı acaba
ben mobil banka yada internet bankacılık kullanmıyorum her ay atm den çekiyorum hepsi buTekrardan bankaya gittim. Arkadaşlar madde madde yazıyorum.
Bankaya giderek güncelleme yapmanız gereken işlemler.
1.Banka kartınıza ASHB hesabınızı güncellemek
2.Mobil bankacılığa tanımlatmak. (Yoksa görümüyor.)
3.ASHB hesabınıza sadece kurum para aktarabilir. ( başka para girişi olamaz)
4.ASHB hesabınızdan başka bir hesaba para aktarabilir siniz.
5.Ashb Hesabı ile fatura ödemesi ve alışveriş yapabilirsiniz.
İlk 2 maddeyi bankaya giderek güncel olması gerekiyor.
Biri burada şey yazmıştı. Maaş hesapları değişti artık il müdürlüklerine bağlandı. Her ile ayin 14nde bütün illere aynı zaman da yatacak diye doğru sanirim
Atasehir yatmadi halaistanbul yattı
hangi yaka yattıistanbul yattı
Bursa yatmış ama in.bankacılığından işlem yapamıyorum güncellemediğim için yarın kartla çekicez mecburenBursa yatmış
Acaba yeni kimlik mi yoksa eski kimliklemi islem yaptirdiniz.Ben bankaya gittim aile ve sosyal politikalar bakanlığı hesap açmış o hesabımı bankamatik kartıma tanımlamak istiyorum dedim kimliği aldı 1 dakika sürmedi işleminiz tamam dedi kagıt felan imzalamadım ana hesap yeni açılan olarak görülüyor ATM kartı soktum 3 tane hesap numarası gözüküyor maaşlar ne zaman yatacak kesin bilgi yokmu
bankaya gıdıp tanımlattırdınızmı mobıleİzmir yatmış internet bankaciligindan baktım şimdi