2023 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri burada şey yazmıştı. Maaş hesapları değişti artık il müdürlüklerine bağlandı. Her ile ayin 14nde bütün illere aynı zaman da yatacak diye doğru sanirim🤔

Biri burada şey yazmıştı. Maaş hesapları değişti artık il müdürlüklerine bağlandı. Her ile ayin 14nde bütün illere aynı zaman da yatacak diye doğru sanirim🤔
Evet doğru size msjı atım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230109_091008_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_20230109_091008_com.google.android.apps.messaging.jpg
    135.3 KB · Görüntüleme: 444
Yeni açılan Ashb hesaplarınızı kullanabilen varmı bakabilirmisiniz. Ben yeni açılan hesaba para göndermek istedim denemek için ama gönderilmedi işlem kısıtı bulunmaktadır diye uyarı alıyorum. Sanırım bana göre bu hesaplara sadece maaş yatacak anladığım kadarıyla ile.

Yeni açılan Ashb hesaplarınızı kullanabilen varmı bakabilirmisiniz. Ben yeni açılan hesaba para göndermek istedim denemek için ama gönderilmedi işlem kısıtı bulunmaktadır diye uyarı alıyorum. Sanırım bana göre bu hesaplara sadece maaş yatacak anladığım kadarıyla ile.
Bizdede aynısı oldu hesaptan hesaba gönderemedim

Ben normalde her ay para yatınca ziraat hesabımdan teb e atıyorum atm yakın diye şimdi ziraat ten yeni hesaba atamadığınızı yazmışsınız inşallah başka hesaba havalede de sorun yapmaz 🤔

O hesap kısıtlı bankaya gidip güncelleyeceksin

Ya şu hesap güncelleme muhabbeti nasıl çözülecek. Bankaya gittik hesabı güncellettik. Artık hem mobilde hem atm ye kartı sokunca ASHB nin açtığı hesapta görülüyor. Fakat dün hesaplarım arası para transferi yapmak istedim normal hesaptan ASHB nin açtığı hesaba denemelik para attım ( Bu hesap kısıtlı diyor ) ee güncelleme de yaptık nasıl olcak şimdi ?

Maaş ASHB nin hesabına yatarsa çekebilecek miyiz. Ya durduk yere bi düzeni bozan tek ülkeyiz. Adam gibi alıyoduk işte. Giden var gidemeyen var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri