Ozaman adanada sorun bilmiyorumBizimde iki engelli var ikiside gözüküyo
Ozaman adanada sorun bilmiyorumBizimde iki engelli var ikiside gözüküyo
Başta bizdede tek gösterdi ama sonradan 2 Side gözükmeye başladı daha önce aldıysanız sorun çıkmazSizdedemi ayni
Bana sosyal hizmetlerdeb gelen msjda ocak ayından itibaren her ayın 14de yatacak yazıyorduYatan il yokmu
Evet doğru size msjı atımBiri burada şey yazmıştı. Maaş hesapları değişti artık il müdürlüklerine bağlandı. Her ile ayin 14nde bütün illere aynı zaman da yatacak diye doğru sanirim
İl müdürlüklerne değil bakanlığa bağlandı diye biliyorumBiri burada şey yazmıştı. Maaş hesapları değişti artık il müdürlüklerine bağlandı. Her ile ayin 14nde bütün illere aynı zaman da yatacak diye doğru sanirim
Bizdede aynısı oldu hesaptan hesaba gönderemedimYeni açılan Ashb hesaplarınızı kullanabilen varmı bakabilirmisiniz. Ben yeni açılan hesaba para göndermek istedim denemek için ama gönderilmedi işlem kısıtı bulunmaktadır diye uyarı alıyorum. Sanırım bana göre bu hesaplara sadece maaş yatacak anladığım kadarıyla ile.
O hesap kısıtlı bankaya gidip güncelleyeceksinYeni açılan Ashb hesaplarınızı kullanabilen varmı bakabilirmisiniz. Ben yeni açılan hesaba para göndermek istedim denemek için ama gönderilmedi işlem kısıtı bulunmaktadır diye uyarı alıyorum. Sanırım bana göre bu hesaplara sadece maaş yatacak anladığım kadarıyla ile.