2023 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrardan bankaya gittim. Arkadaşlar madde madde yazıyorum.
Bankaya giderek güncelleme yapmanız gereken işlemler.
1.Banka kartınıza ASHB hesabınızı güncellemek
2.Mobil bankacılığa tanımlatmak. (Yoksa görümüyor.)
3.ASHB hesabınıza sadece kurum para aktarabilir. ( başka para girişi olamaz)
4.ASHB hesabınızdan başka bir hesaba para aktarabilir siniz.
5.Ashb Hesabı ile fatura ödemesi ve alışveriş yapabilirsiniz.

İlk 2 maddeyi bankaya giderek güncel olması gerekiyor.

O hesap kısıtlı bankaya gidip güncelleyeceksin
Ben gittim güncellettiğim halde para transferi olmuyo başka banka hesabinada

Aynen benim güncel fakat başka hesaba para gönderirsek iyi cocuklar üniversite okuyo mecbur mobilden yapiyorum işlemleri atmyle uğraşması zor

Eline sağlık şu yorumu arıyordum. Bizde tamamen bankadan güncelledik. Fakat ne yaptıysak ashb hesabına para gönderemedik. Demekki bu hesaba sadece kurum para yatıracak. Anladığım kadarıyla ashb hesabından başka hesaba göndere bileceğiz ama dimi ?

Eline sağlık şu yorumu arıyordum. Bizde tamamen bankadan güncelledik. Fakat ne yaptıysak ashb hesabına para gönderemedik. Demekki bu hesaba sadece kurum para yatıracak. Anladığım kadarıyla ashb hesabından başka hesaba göndere bileceğiz ama dimi ?
Evet efendim kurumdan ve bankadan aldığım kesin bilgidir.

• Like
Tepkiler: ftm
Ben Aksaray ilinden takipteyim bu açılan 2.hesap ile ilgili bankaya gittiğimde tek kartta iki hesap olacağını alışveriş vs yapılabileceğini açılan 2. hesaba sadece kurumun maaş ödemesini yapacağını söylediler ve bunun için herhangi bir işlem yapmanıza güncelleme veya tanımlamaya gerek olmadığını söylediler . Nasıl olacak bekleyip görelim bakalım

Merhabalar bu banka hesap güncelleme sorunları evde bakım maaşı alanlar içinde aynımı

Mobil bsnkacılıga girdiğimde bir sorun yok gibi
Evet evde bakım için geçerli mobile giriş yapınca tek hesap görüyorsunuz zaten sorun yok gibi kartınızı atm takınca 2 hesap çıkıyor 2.hesabi internet bankacılığa tanımlamak için bankaya gidiyorsunuz hemen bir imza atıyorsunuz aktiflesiyor sonra mobilden girince iki hesabı görmek için tüm hesaplarım seçeneğini tıklayınca hem eski hem yeni hesap açılıyor yoksa ana ekranda sadece eski hesap görünüyor

Evet evde bakım için geçerli mobile giriş yapınca tek hesap görüyorsunuz zaten sorun yok gibi kartınızı atm takınca 2 hesap çıkıyor 2.hesabi internet bankacılığa tanımlamak için bankaya gidiyorsunuz hemen bir imza atıyorsunuz aktiflesiyor sonra mobilden girince iki hesabı görmek için tüm hesaplarım seçeneğini tıklayınca hem eski hem yeni hesap açılıyor yoksa ana ekranda sadece eski hesap görünüyor
Teşekkür ederim ben atm den denemiştim tek hesap görünüyor du inşallah bi sorun cıkmaz

Arkadaşlar merhaba e devlet te geçen ayın ödemesi görünüyor. Neden olabilir acaba bilgisi olan varmı acaba lütfen yazarmısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri