Onunda guncelleteceksiniz ayrıca söylemeniz gerekli bende gidip mobilde göremiyorum dedim guncelledilerBen bankadan güncellettim ama ziraat mobilde yeni hesap görünmüyor sizlerdede aynımı
Onunda guncelleteceksiniz ayrıca söylemeniz gerekli bende gidip mobilde göremiyorum dedim guncelledilerBen bankadan güncellettim ama ziraat mobilde yeni hesap görünmüyor sizlerdede aynımı
Ben gittim güncellettiğim halde para transferi olmuyo başka banka hesabinadaO hesap kısıtlı bankaya gidip güncelleyeceksin
Aynen benim güncel fakat başka hesaba para gönderirsek iyi cocuklar üniversite okuyo mecbur mobilden yapiyorum işlemleri atmyle uğraşması zorTekrardan bankaya gittim. Arkadaşlar madde madde yazıyorum.
Bankaya giderek güncelleme yapmanız gereken işlemler.
1.Banka kartınıza ASHB hesabınızı güncellemek
2.Mobil bankacılığa tanımlatmak. (Yoksa görümüyor.)
3.ASHB hesabınıza sadece kurum para aktarabilir. ( başka para girişi olamaz)
4.ASHB hesabınızdan başka bir hesaba para aktarabilir siniz.
5.Ashb Hesabı ile fatura ödemesi ve alışveriş yapabilirsiniz.
İlk 2 maddeyi bankaya giderek güncel olması gerekiyor.
Madde madde yazmis ya sadece kurun para girişi yapabilir. Kurumun yatırdığı parayi gonderebiliyoruz sanirim. Ama hesaba biz para atamiyoruzBen gittim güncellettiğim halde para transferi olmuyo başka banka hesabinada
Aynen benim güncel fakat başka hesaba para gönderirsek iyi cocuklar üniversite okuyo mecbur mobilden yapiyorum işlemleri atmyle uğraşması zor
Ayın 14nde yatıcakEvde bakım maaşı ne kadar oldu bilgi varmı ve yatan iller varmı yazarsanız sevinirim
Eline sağlık şu yorumu arıyordum. Bizde tamamen bankadan güncelledik. Fakat ne yaptıysak ashb hesabına para gönderemedik. Demekki bu hesaba sadece kurum para yatıracak. Anladığım kadarıyla ashb hesabından başka hesaba göndere bileceğiz ama dimi ?Tekrardan bankaya gittim. Arkadaşlar madde madde yazıyorum.
Bankaya giderek güncelleme yapmanız gereken işlemler.
1.Banka kartınıza ASHB hesabınızı güncellemek
2.Mobil bankacılığa tanımlatmak. (Yoksa görümüyor.)
3.ASHB hesabınıza sadece kurum para aktarabilir. ( başka para girişi olamaz)
4.ASHB hesabınızdan başka bir hesaba para aktarabilir siniz.
5.Ashb Hesabı ile fatura ödemesi ve alışveriş yapabilirsiniz.
İlk 2 maddeyi bankaya giderek güncel olması gerekiyor.
Evet efendim kurumdan ve bankadan aldığım kesin bilgidir.Eline sağlık şu yorumu arıyordum. Bizde tamamen bankadan güncelledik. Fakat ne yaptıysak ashb hesabına para gönderemedik. Demekki bu hesaba sadece kurum para yatıracak. Anladığım kadarıyla ashb hesabından başka hesaba göndere bileceğiz ama dimi ?
Mobil bsnkacılıga girdiğimde bir sorun yok gibiMerhabalar bu banka hesap güncelleme sorunları evde bakım maaşı alanlar içinde aynımı
Evet evde bakım için geçerli mobile giriş yapınca tek hesap görüyorsunuz zaten sorun yok gibi kartınızı atm takınca 2 hesap çıkıyor 2.hesabi internet bankacılığa tanımlamak için bankaya gidiyorsunuz hemen bir imza atıyorsunuz aktiflesiyor sonra mobilden girince iki hesabı görmek için tüm hesaplarım seçeneğini tıklayınca hem eski hem yeni hesap açılıyor yoksa ana ekranda sadece eski hesap görünüyorMerhabalar bu banka hesap güncelleme sorunları evde bakım maaşı alanlar içinde aynımı
Mobil bsnkacılıga girdiğimde bir sorun yok gibi
Teşekkür ederim ben atm den denemiştim tek hesap görünüyor du inşallah bi sorun cıkmazEvet evde bakım için geçerli mobile giriş yapınca tek hesap görüyorsunuz zaten sorun yok gibi kartınızı atm takınca 2 hesap çıkıyor 2.hesabi internet bankacılığa tanımlamak için bankaya gidiyorsunuz hemen bir imza atıyorsunuz aktiflesiyor sonra mobilden girince iki hesabı görmek için tüm hesaplarım seçeneğini tıklayınca hem eski hem yeni hesap açılıyor yoksa ana ekranda sadece eski hesap görünüyor
Çünki Aralık ödemesini alıcaz bakıp alıyoruz ödemeyiArkadaşlar merhaba e devlet te geçen ayın ödemesi görünüyor. Neden olabilir acaba bilgisi olan varmı acaba lütfen yazarmısınız.
Çünkü Aralık ödemeside ondanArkadaşlar merhaba e devlet te geçen ayın ödemesi görünüyor. Neden olabilir acaba bilgisi olan varmı acaba lütfen yazarmısınız.