arkadaşlar bu sistemi bakım maşlarını konturol altına almak için uygulanmış
Ne gibi koumaarkadaşlar bu sistemi bakım maşlarını konturol altına almak için uygulanmış
İyi olmuş güzel de olmuş ama insan bir haber verir kartını alışveriş amaçlı kullananlar sıkıntı yaşamasa son dakikaya kadar kimsenin haberi olmayacakarkadaşlar bu sistemi bakım maşlarını konturol altına almak için uygulanmış
Önceki hesap 5001 di onu kapatıp bunu açmışlar bağlamışlar bitmiş gitmişAlın işte otomatik eklenmiş bankaya gitmeden buradanda online işlemlerden de hesap ekle çıkar yapabiliyoruz
Bize gelmedi böyle otomatik tanımlama ne yapmamız gerekAlın işte otomatik eklenmiş bankaya gitmeden buradanda online işlemlerden de hesap ekle çıkar yapabiliyoruz
Önceki hesap 5001 di onu kapatıp bunu açmışlar bağlamışlar bitmiş gitmiş
Sıkıntı yapmayın
Bankanın haberı yok malesef hesaba bağlı yenı acılan hesabı karta tanımlamak ıstıyorum dıceksınız yoksa alınamıcakmıs bilginizeBen bankaya gittim sordum güncelleme yapılacakmış öyle bir şey yok dediler
Sizin e devlette guncelmiYatan il yokmu arkdaşlar
Hükümet engelli yakınlarını önemsemiyor hep oyalıyor ve kandırıyorYok kardeşim ya birşey soracağım sigorta neden yapmıyorlar bunu dile getirdim ama kimse ilgilenmedi bunu sorusunu cvp verirmisin teşkkür ederim
Bana şimdi bu msj gekdi sosyal hizmetlerdenE devlet te maaşı gören varmı. Yaş aylıgı yine normal yattı bakım maaşıda yine normal yatacak şubat ayında zam alacagız herzamki gibi
E devlet gucelmi sizdeBana şimdi bu msj gekdi sosyal hizmetlerden
İzmir'de güncellenmedi e devletteBakım maaşı edevlette güncel olan varmı arkadaşlar
Hayır güncel değilE devlet gucelmi sizde
Pardon Ankara güncelHayır güncel değil
Ankara güncelBakım maaşı edevlette güncel olan varmı arkadaşlar