Bloke olacak başka bir durum yoksa güncelleme yapicaklar evet çok kısa sürüyorŞubeye gidip kartımı güncelleyin mi dicez ne dicez ?
Bloke olacak başka bir durum yoksa güncelleme yapicaklar evet çok kısa sürüyorŞubeye gidip kartımı güncelleyin mi dicez ne dicez ?
Bankada işlem yapmak için illa yeni kimlik şartı arıyorlar mı ?Bloke olacak başka bir durum yoksa güncelleme yapicaklar evet çok kısa sürüyor
Diğer siteden öğrendim yeni hesap açılmış yeni iban aile bakanlığı açmış kartı atmye sokun ca görünüyor şubeye gidip onaylatmak gerekiyormuşBu bilgiyi nerede okudunuz madem.bole bisey var haber vermeleri gerekmez mi?
Zaten ziraatten alıcan banka değişmiyor iban değişiyorBix zaten ziraatten alıyorduk ya ne gerek var
Diğer siteden öğrendim yeni hesap açılmış yeni iban aile bakanlığı açmış kartı atmye sokun ca görünüyor şubeye gidip onaylatmak gerekiyormuş
Zaten ziraatten alıcan banka değişmiyor iban değişiyointernet
Siz yaptınız mı peki kesin se gidip yapayimDiğer siteden öğrendim yeni hesap açılmış yeni iban aile bakanlığı açmış kartı atmye sokun ca görünüyor şubeye gidip onaylatmak gerekiyormuş
Zaten ziraatten alıcan banka değişmiyor iban değişiyor
üstelik hizmetlerini aradım evet doğru yeni hesap açılmış ve İnternet bankacılığından görünmesi için gidip onaylatmamiz lazimmisOnaylattınız mı ?
Sormadim benim kimlik yeni zaten ayrıca ben bu işlemi ayın 30 unda yaptırdım geçen ay yaniBankada işlem yapmak için illa yeni kimlik şartı arıyorlar mı ?
Tabiki olacak 4336 TL olarak güncellenmiş olduMemur ve emekli maaşlarına zam %30 yapildi maaşlarda değişiklik olucakmi @septik
Ben mobil kullanmıyorum normal her zaman parayı çektiğimiz karttan çekilmez mi diyorsunuz eskisi gibi illaki mobil mi olacakArkadaşlar bankaya gidip hesabınızı güncelletin 5 dakika sürüyor yoksa hesap mobilde gözükmüyor
Evet, şubeye giderek kartnızı güncellettirin, çok kısa bir işlem.Şubeye gidip kartımı güncelleyin mi dicez ne dicez ?
Daha yapmadım hesap benim değil hanımın ama yapacazSiz yaptınız mı peki kesin se gidip yapayim
Septik bey başlığı %30a göre düzeltsenizEvet şubeye giderek kartnızı güncellettirin, çok kısa bir işlem.
Arkadaşlar, şikayet ediyorsunuz ama kartların güncellenmesi ile güvenliği ve işlev kabiliyeti arttırılıyor.
Düzenledim.Septik bey başlığı %30a göre düzeltseniz
TeşekürlerDüzenledim.