2023 Yılı İlk 6 Aylık Engelli ve Bakım Maaşı Zamlı Tutarları

Diğer siteden öğrendim yeni hesap açılmış yeni iban aile bakanlığı açmış kartı atmye sokun ca görünüyor şubeye gidip onaylatmak gerekiyormuş

Zaten ziraatten alıcan banka değişmiyor iban değişiyointernet

Diğer siteden öğrendim yeni hesap açılmış yeni iban aile bakanlığı açmış kartı atmye sokun ca görünüyor şubeye gidip onaylatmak gerekiyormuş

Zaten ziraatten alıcan banka değişmiyor iban değişiyor
Siz yaptınız mı peki kesin se gidip yapayim

Parayı alan varmı yoksa bekleyecekmiyiz birde para olmasın yormayinda biraz sigortayı hükümete nasıl duyururuz arkadaşlar sayğılar

2023 EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU?

2022 yılında 3 bin 336 TL olarak ödenen evde bakım aylığı zam oranı belli oldu. 2022 yılında 3.336 TL olarak ödenen evde bakım maaşı yeni tutarı 4.337 TL oldu

Cimer yüklemin yazın sigortalı olalım arkadaşlar hepimiz yuklenecegiz mutlaka göreceklerdi cvp yazın buraya haber verin bana yazdık cimer diye yoksa emekli olamayız herkesin ihtiyacı var ki
Cimer yüklemin yazın sigortalı olalım arkadaşlar hepimiz yuklenecegiz mutlaka göreceklerdi cvp yazın buraya haber verin bana yazdık cimer diye yoksa emekli olamayız herkesin ihtiyacı var ki

Şubeye gidip kartımı güncelleyin mi dicez ne dicez ?
Evet, şubeye giderek kartnızı güncellettirin, çok kısa bir işlem.

Arkadaşlar, şikayet ediyorsunuz ama kartların güncellenmesi ile güvenliği ve işlev kabiliyeti arttırılıyor.

Son düzenleme:
Geri