Gold üyeliği forum admin vermiyorsa eğer ben senin beynine yapay zeka uygulaması yapılmasına oy veririmmaaş dısında 1 eksık var dıyom sayfaya baktım deasing19 hiç yazı yazmamıs
bizdede aynı yazıyor izmirEvet bizdede ayni bi sorun var herhalde düzelir
Sistemde teknik aksaklık yazıyor cumartesi önceden başvuru yok yazıyor yatmadan önce hizmet süreci başladı yazıyordu pazartesi teknik aksaklalık yazıyorBişey soracağım acaba bizim maaşi kestiler mi gidiyorum para yok herkes aldi mi evde bakim maaşını, yatmayan var mı acaba?
Yok biz normalde aliyorduk duzenli olarak ama simdi gidiyorum bankamatige para yatmamış acaba kestiler mi maaşı diye korkuyoruzSistemde teknik aksaklık yazıyor cumartesi önceden başvuru yok yazıyor yatmadan önce hizmet süreci başladı yazıyordu pazartesi teknik aksaklalık yazıyor
Yattı sadece sistemde teknik aksaklık yazıyorBişey soracağım acaba bizim maaşi kestiler mi gidiyorum para yok herkes aldi mi evde bakim maaşını, yatmayan var mı acaba?
Merhabalar korkutmak istemiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Bu hafta eğer yatmadiysa sosyal hizmetlere gidip sorun. Beklemeden gidin.Yok biz normalde aliyorduk duzenli olarak ama simdi gidiyorum bankamatige para yatmamış acaba kestiler mi maaşı diye korkuyoruz
Ee sorsak yine bi sürü şey çikacak tekrar baştan uğraş cidden yorulduk kesip tekrar yaptırmaktan yine de sormakta fayda var teşekkürler yarin sorarızMerhabalar korkutmak istemiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Bu hafta eğer yatmadiysa sosyal hizmetlere gidip sorun. Beklemeden gidin.
Evet sorduk raporda kısmi engelli yazmislar oysaki zaten yatalak annem bakiyo ama kısmi oluyormus omurilik felci o yuzden kesmisler dedi yani kesilmiş artik rapor almak da zorlasmisMerhabalar korkutmak istemiyorum ama bir arkadaşımın başına geldi. Bu hafta eğer yatmadiysa sosyal hizmetlere gidip sorun. Beklemeden gidin.
Rapora itiraz edin hemen eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bir ay içinde başka hastanede düzeliyor benim arkadaşın baktığı bayanada kısmi çıktı başka hastane tam bagimli diye değistirdilerEvet sorduk raporda kısmi engelli yazmislar oysaki zaten yatalak annem bakiyo ama kısmi oluyormus omurilik felci o yuzden kesmisler dedi yani kesilmiş artik rapor almak da zorlasmis
1 ayi gecmis yani omurilik felci yatalak belden asagi tutmuyo fakat bu kısmi olarak geçiyormuş cok saçma tam bağimli olmasi için boyundan aşağı tutmamasi lazimmis elini kullaniyo diye olmuyormus ee yatak hastasi yürüyemiyor gercekten bu kadar olur yani otv falan da geri istendi maliyeye odeme yaptik faiziyle hala da gelecek odemeler var ve de annemin aldigi evde bakimi da kestiler annem 37 yıldir babama bakiyo her neyse bakalim 6 ay sinra tekrar basvurma hakkimiz varmis bi de burdaki ne verdiyse baska sehirde de onu verirler diyorlar rapor içinRapora itiraz edin hemen eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bir ay içinde başka hastanede düzeliyor benim arkadaşın baktığı bayanada kısmi çıktı başka hastane tam bagimli diye değistirdiler
Yok aynısını vermiyolar benim dediğim hasta bayan diyaliz hastası kısmi felç geçirmiş 6 senedir alıyomuş ötv için başvururlar rapor kısmi çıkar sonra kayseriye sevk ettiler ordan ağır engelli raporu aldılar geldiler kadında kolunu kıbırdatamıyo ama burdaki hastane kısmi vermiş siz keşke geçirmeden süreyi hemen itiraz etseydiniz bide bir sene sonra doktordan hastalığı ilerledi diye yazı alıpta gitmelisiniz biz annecigime öyle yapmıştık da almıştık ağır engelli raporunu1 ayi gecmis yani omurilik felci yatalak belden asagi tutmuyo fakat bu kısmi olarak geçiyormuş cok saçma tam bağimli olmasi için boyundan aşağı tutmamasi lazimmis elini kullaniyo diye olmuyormus ee yatak hastasi yürüyemiyor gercekten bu kadar olur yani otv falan da geri istendi maliyeye odeme yaptik faiziyle hala da gelecek odemeler var ve de annemin aldigi evde bakimi da kestiler annem 37 yıldir babama bakiyo her neyse bakalim 6 ay sinra tekrar basvurma hakkimiz varmis bi de burdaki ne verdiyse baska sehirde de onu verirler diyorlar rapor için
Bi sürü iş yani yine anladim teşekkürlerYok aynısını vermiyolar benim dediğim hasta bayan diyaliz hastası kısmi felç geçirmiş 6 senedir alıyomuş ötv için başvururlar rapor kısmi çıkar sonra kayseriye sevk ettiler ordan ağır engelli raporu aldılar geldiler kadında kolunu kıbırdatamıyo ama burdaki hastane kısmi vermiş siz keşke geçirmeden süreyi hemen itiraz etseydiniz bide bir sene sonra doktordan hastalığı ilerledi diye yazı alıpta gitmelisiniz biz annecigime öyle yapmıştık da almıştık ağır engelli raporunu
Otv yi neden istediler1 ayi gecmis yani omurilik felci yatalak belden asagi tutmuyo fakat bu kısmi olarak geçiyormuş cok saçma tam bağimli olmasi için boyundan aşağı tutmamasi lazimmis elini kullaniyo diye olmuyormus ee yatak hastasi yürüyemiyor gercekten bu kadar olur yani otv falan da geri istendi maliyeye odeme yaptik faiziyle hala da gelecek odemeler var ve de annemin aldigi evde bakimi da kestiler annem 37 yıldir babama bakiyo her neyse bakalim 6 ay sinra tekrar basvurma hakkimiz varmis bi de burdaki ne verdiyse baska sehirde de onu verirler diyorlar rapor için