Seni ayakta, ceketimizi ilikleyip , deliler gibi alkışlamamız lazım. "Ben bildim" tayfası her yerde var ya. Seni "yüce onos" ilan etsinler bari.dun demıstım oglen 12.00 de bakın yatar dedım yıne bıldım
gold üyelıge gecmem lazım
dun demıstım oglen 12.00 de bakın yatar dedım yıne bıldım
gold üyelıge gecmem lazım
Sizde durum hala aynı mı? Bugün maaşınız yattı mı?Benim hiç çıkmıyor devlette o şekilde ama yapılmış başvurunuz yok yazıyı hep
Evet bende de bu şekilde oldu bugün maaşı çektim bi sorun yoktu siz bugün maaşı aldınız mı?Sizdede bu ekran böylemi yoksa bakım aylığım kesildimi Ekli dosyayı görüntüle 10382
Bende çektim bugün az öncede bu yazıyı gördüm bakım aylığı diye arattığında diğer yazı duruyomuEvet bende de bu şekilde oldu bugün maaşı çektim bi sorun yoktu siz bugün maaşı aldınız mı?
Diğer yazı hangisi?Bende çektim bugün az öncede bu yazıyı gördüm bakım aylığı diye arattığında diğer yazı duruyomu
Diğeri altta yazdığım şekilde duruyor, sizin?Evde bakım diye arattığanda ikitane çıkar yazı biri ödeme bilgileri diğeride attığım resimdeki yer
30.09.2024 00:00:00 | 9.077,00 | 1.09.2024 00:00:00 | 30.09.2024 00:00:00 | Normal |
Hocam bakabilir misiniz? @septikBende aynı durumdayım arkadaşlar sizinde öylemi yazabilirmisiniz