Twitter'da aile bakanı Mahinur özdemir ipek hesabına hep birlikte yazalım
SebebBen aradım ayın 20sinde yatacak diyor kurum
İnşallah senin dediğin gibi olur10.10 geçeye kadar yatar bence
Kurum bilmez bakanlık tarafından yatıyorBen aradım ayın 20sinde yatacak diyor kurum
Ben aradım ayın 20sinde yatacak diyor kurum
Oradaki memurun tuzu kuru nasıl olsa onun maaşı yatmış başından def ediyorBen aradım ayın 20sinde yatacak diyor kurum
Şimdi tekrar konuştum kurumla bakanlık ayın 20sine kadar yatacak demiş ara ara hesabınıza bakın diyorlarOradaki memurun tuzu kuru nasıl olsa onun maaşı yatmış başından def ediyor
Her ay 15inde gece yatan para bu ay belli değil Suriyeli olsak ödemeler günü gününe yatar yazık vallahiŞimdi tekrar konuştum kurumla bakanlık ayın 20sine kadar yatacak demiş ara ara hesabınıza bakın diyorlar
Aynen haklısınSon 1 yıllık ziraat bankası hesap dökümlerime baktım az önce hep gece 00:12 - 00:25 arasında yatmış hesaba Bakıcı ödemeleri yani son 1 yıldır hiç gün içerisinde yattığı olmamış bende anlamadım sorun nerde diye neyse zaten twitterdan da yazdım aile bakanlığına etiketledim sizde öyle yapın bence arkadaşlar saygılarımla
Vallahi bana öyle dedi memurBen aradım sosyal hizmetleri gün içinde yatar en kötü yarın yatar dediler bu ayın 20 si ne alaka
Başınız sağolsun annesizlik çok zormuşCanım annemi kaybettim. Son maaşım. Sizlerin hastalarınıza sağlıklı günler inşallah. Herkese ıyı günler.
Sağ olun. Teşekkür ederim. Gerçekten çok zor yaşanınca anlaşılıyor.Başınız sağolsun annesizlik çok zormuş