Arayıp öğrenen var mı ?
Allah rahmet eylesinCanım annemi kaybettim. Son maaşım. Sizlerin hastalarınıza sağlıklı günler inşallah. Herkese ıyı günler.
Sağ olun. Teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin
Sağ olun. Teşekkür ederim. Size uzun ömürler olsun inşallah.Allah rahmet eylesin
Canım annemi kaybettim. Son maaşım. Sizlerin hastalarınıza sağlıklı günler inşallah. Herkese ıyı günler.
Alakası yok ya, onu 12 ay boyunca sırayla herkesi kontrol edip gerekenlerden istiyorlar zaten benden de 3 ay önce istediler.Bu ay çevremdeki bakım maaşı alan insanlardan gelir belgesi istediler hep, bundan dolayı geç Kalmış olabilir. Sisteme giriş yaptıkları için..
Sağ olun. Teşekkür ederim.Başınız sağolsun.sizin için çok üzüldük. Anneniz için Rabbim taksiratını affetsin. Geride kalanlar için de Huzurlu ömür nasip etsin.
Sağ olun. Teşekkür ederim. Sizin de başınız sağ olsun.Rabimm mekanını cennet etsin kabri nurla dolsun bende 2yil önce annemi kaybettim
Pazartesi yatar belliBen aradım telefonu meşgule atmışlar sürekli meşgul çalıyor
İnşallah öyle olmazPazartesi yatar belli
Kurum telefonları mesgula aldığına göre öyle olma ihtimali çok yüksekİnşallah öyle olmaz
Mersin ili içinde aynı durum söz konusu. Sürekli hat meşgul çalıyor.Pazartesi yatar belli
Annesizlik çok zor Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunCanım annemi kaybettim. Son maaşım. Sizlerin hastalarınıza sağlıklı günler inşallah. Herkese ıyı günler.