2024 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bakım ücreti ilk çıktığında asgari ücret tutarında idi şimdi asgari ücretin yarısı civarı yılbaşındada asgari ücrete en az yüzde 50 bakım ücretine de en fazla yüzde 10 gelecek asgari ücret 25 bin olacak bakım ücreti en fazla 10 bin olacak ben orasını burasını bilmem ama ben bunlarla sandıkta hesaplaşacağım

ilk defa 15 ınde yatmamıs oluyor sımdıye kadar hep 15 ıne kadar yatmıs

banka yıne kullanıyormu acaba yarın sosyal esırgemeyı bır arayın

Arkadaşlar bakım ücreti ilk çıktığında asgari ücret tutarında idi şimdi asgari ücretin yarısı civarı yılbaşındada asgari ücrete en az yüzde 50 bakım ücretine de en fazla yüzde 10 gelecek asgari ücret 25 bin olacak bakım ücreti en fazla 10 bin olacak ben orasını burasını bilmem ama ben bunlarla sandıkta hesaplaşacağım
Çok haklısın 2012 almaya başladığımda asgari ücretle aynıydı şimdi ise emekli maaşını üzerine koyarsak o seviyelere geliyoruz çok çalmışlar maaşlardan

Geçen sene gece 2 de 3 de yattığı oldu bu para önceden belirleniyor yatacağı yani şuan bankada her an yapabilir.

Çok haklısın 2012 almaya başladığımda asgari ücretle aynıydı şimdi ise emekli maaşını üzerine koyarsak o seviyelere geliyoruz çok çalmışlar maaşlardan
Kardeş gün geçtikçe geriye gidiyoruz seneye asgarı ücret 35 bin üzeri olur bakım en fazla 14 bin civarı olur en son böyle giderse 2 üç sene sonra asgari ücretin çeyreğini ancak alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri