2024 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben burada söylüyorum 3 sene sonra seçim var o gün geldiğinde göreceksiniz bakım ücreti asgari ücretin çeyreği kadar olacak hiçbir dönem Refah payı felen gelmez extradan bir zam gelmez çünkü bizi yönetenler öyle bir derdi yok.

kayıtlarda 16 sında yattı dıye bır yazı yok,sadece bayramlarda

29.04.2022 de 2354 tl
29.07.2020 de 1540 tl yatmıs

bu durumda ılk kez 15 ı gecıyor...yarın gunduz 12.00 de yıne bakalım

Yarın sabah herkes sosyal hizmetleri arayıp sorsun ya, yazık adamdan sayılmıyoruz hiçbirimiz. Memurun emeklinin maaşı nasıl aksamıyorsa bizimki de aksayamaz. 😡

Hala 10 senedir bu maaşı yatırmayı düzene sokamadılar eskiden çok daha beterdi bazen 10 unda bazen 20 sinden sonra yatardı bu yönetimsel bir beceriksizlik dalga geçiyorlar sanki insanların psikolojileri ile oynamayıp sabrını sınıyorlar.

Altın fiyatları düştüğü zaman saatinde veya gününde yatmıyor, Banka ile alakalı bir durum sanırım bilemiyorum.

Bence bankayla alakalı bu saate kadar yatmaması anormal.. eğer değilsede yazık insanları zaten diken üzerine oturttunuz kaç ay önce kesilcek kesilmeyecek korkusuyla yaşattınız birde dallga geçer gibi yatması gereken zamanda yatmaması!

Bence bankayla alakalı bu saate kadar yatmaması anormal.. eğer değilsede yazık insanları zaten diken üzerine oturttunuz kaç ay önce kesilcek kesilmeyecek korkusuyla yaşattınız birde dallga geçer gibi yatması gereken zamanda yatmaması!
Ben şikayet var a da yazdım bankayı şikayet ettim çünkü daha önce bir kere daha böyle oldu hemen yatırıldı banka tarafından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri