Memur maaşları dahi ödenmedi boşa hevese umuta sokma insanları..Lütfen bu aksam yatsın ya niye biz insan değiliz miyiz böyle yapıyorlar ya
Memur maaşları dahi ödenmedi boşa hevese umuta sokma insanları..Lütfen bu aksam yatsın ya niye biz insan değiliz miyiz böyle yapıyorlar ya
Sorumlu olduğu bakıma muhtaç olan evladından çok burada para uğruna vakit geçiren insanlarda dahil mi ?Hükumet sosyal yardımlarda iyi ama düzen konusunda hep sıkıntı yaşıyorlar. Yine de teşekkürler. Ancak burada kritik nokta şu insanımız neden bu yardımlara bu derece ihtiyaç duyuyor? Burda görüyorum bazı arkadaşlar 10 15 gün boyunca sayıma geçiyor. Keyfi değil heralde insanların durumu olsa burda gelip şu işlere düşmezler. Çok şükür bizim durumumuz nispeten iyi fakat gerçekten bunlari görebiliyorum. Nankör insanlara aşırı davranan bu konuda hükumete berbat şekilde yuklenenlere çok kızıyorum. Ama daha çok kızdığım birileri daha var biat edenler biat etmeyenlere tepki gosterenler haksızlığa susanlar halktan haktan uzaklaşan kalpleri kirlenmisler... İnsanların hayatları zaten yeterince zorlu psikolojileri bozuk burada bari yapmayın lütfen..
İnsanların dertlerini sıkıntılarını bilemezsiniz bunlar hoş laflar değil kurtulun bundan bu size de kimseye de faydalı bir durum değil.Sorumlu olduğu bakıma muhtaç olan evladından çok burada para uğruna vakit geçiren insanlarda dahil mi ?
Erken ödemeyi sosyal hizmetler belirlemez. Sosyal hizmetleri bakanlığı belirler. Bayram öncesi yatmış olması için Sosyal hizmetler Bakanlığı müjde gibi haber verirdi.Ya bir çoğunuz sosyal hizmetleri aradı ve cuma yada pazartesi günü yatar denildi ginede kavga ediliyor boş uydurma laflardan başka birsey yok