Tşk ederim abi baktınızmı e devlete sizde de aralık ayını mı gösteriyo abiherkeste aynı skıntı yok kardeşim seninkide yatmıştır. Bu arada ankara yattı
Tşk ederim abi baktınızmı e devlete sizde de aralık ayını mı gösteriyo abiherkeste aynı skıntı yok kardeşim seninkide yatmıştır. Bu arada ankara yattı
Aynen e-devlette hep 2 ay önceki gözüküyor...Ayrıca ziraati arayıp bakiyeni öğrenebilirsinTşk ederim abi baktınızmı e devlete sizde de aralık ayını mı gösteriyo abi
Tşk ederim abi hayırlı gecelerAynen e-devlette hep 2 ay önceki gözüküyor...Ayrıca ziraati arayıp bakiyeni öğrenebilirsin
Rica ederim ne demek.Hayırlı GecelerTşk ederim abi hayırlı ge
Teşekkür ederim7.608.00 istanbul yattı. 00.17 de
Hadi yaAllah mekanını cennet etsin sizede sabırlar versin inşallah üzülmeyin ölüm bu herkes için sırası gelen gidiyor gün gelecek aynı mesajı bizlerde paylaşacağız ama şimdi okuyunca burda gerçekten çok üzüldüm basınız sagolsunyatti arkadaşlar ve benim son maaşımdı tabi anacığım nurlar içinde yatasın kuzum arkadaşlar sizlerede tşkler bakım maaşlarinizı kime baktınız icin aldınızı tabi bilemem ama onlara gözünüz gibi bakın annenizde olsa babanizda olsa evladinizda olsa hakkınızı helal ediniz bana
Nereden biliyorsunuz milletin patates soğan yediğini herkes yediklerinin listesini sizemi bildiriyor, bir bakıma haklısın neredeyse her yemeğin içine soğan ve patates eklenir çokta lezzetli olur. Büyük ihtimalle sizin evde de veya hiç fark etmeksizin farklı mekan ve evlerde yediğiniz yemeklerin içinde de var o soğan ve patates, e ne oldu şimdi beyinde bir sıkıntı varmı bence çok fazla takılıp merak etmeyin, günümüzde her gıdanın tadını alıyoruz az çok fark etmez. önemli olan Allahın verdiği nimete şükür etmek, patates soğan olsa bileBu millet patates soğanla beslene beslene, protrin eksikliğinden beyinde kalmadı millette ya
Bunu anlamak çok mu zor ya, bu forum bunun için açılmış, bununla ilgilenmiyorsan ne işin var burda ya, memuru emeklisi 1 saniye bile gecikmeden parasını alırken, senin benim param neden günlerce aksıyor, neden sabit bir günü yok, bizlere verilen para memur maaşlarının % 1' i bile değil. Hakkımızı aramayalım mı ? Bu site bunun için açılmış zaten. Nasıl bir kafaya sahipsiniz ya ?