Bilmiyorum ama bu gecede yatmayacak gibi bir his var içimdearkadaslar yatar sabırlı olun yıl sonu yeni zamlı olacak vs güncellemeler var tabiki bu ay aksayacak bu kadarı nolmal degilmidir sabırlı olalım
Bilmiyorum ama bu gecede yatmayacak gibi bir his var içimdearkadaslar yatar sabırlı olun yıl sonu yeni zamlı olacak vs güncellemeler var tabiki bu ay aksayacak bu kadarı nolmal degilmidir sabırlı olalım
Unuttular biziBilmiyorum ama bu gecede yatmayacak gibi bir his var içimde
Aynen kardeşimUnuttular bizi
Yani 2 gün geç yatsa nolur anlamıyorum. Sayfalarca lagaluga.. Bir yığın sayfa işgali. Ve çok ilginç, psikolojisi bozulmuş insanların. Çoğumuzun takıntı hastalığı var. Bu para yatacak sonuçta. Bu kadar yaygara yapmak gereksiz.Aynen kardeşim
Bu forumun açılma sebebi bu zaten, ne zaman yattığı umurunda değilse bu forumda ne b.k işin var ?Yani 2 gün geç yatsa nolur anlamıyorum. Sayfalarca lagaluga.. Bir yığın sayfa işgali. Ve çok ilginç, psikolojisi bozulmuş insanların. Çoğumuzun takıntı hastalığı var. Bu para yatacak sonuçta. Bu kadar yaygara yapmak gereksiz.
Ne laga lugasında bahsediyorsun hayırmı ilk defa bi yorum yaptım piyangodan çıkar gibi nerde tuhaflar var bana denk gelir sana ne oldu anlamadım demekki sende bu kadar yaygara yapmışsınki boş yere yazma gereği duymuşsunYani 2 gün geç yatsa nolur anlamıyorum. Sayfalarca lagaluga.. Bir yığın sayfa işgali. Ve çok ilginç, psikolojisi bozulmuş insanların. Çoğumuzun takıntı hastalığı var. Bu para yatacak sonuçta. Bu kadar yaygara yapmak gereksiz.
Niye siz hükümet sözcüsü müsünüz? Ayrıca kimse hükümet demiyor devlet bizi unutmasın diyor. Ama arada farkı pek kavrayamamış görünüyorsunuz.Millet pusuda bekliyor bir iki gün geç yatsa da doya doya sallasak hükümete
Bu millet patates soğanla beslene beslene, protrin eksikliğinden beyinde kalmadı millette yaMillet pusuda bekliyor bir iki gün geç yatsa da doya doya sallasak hükümete
Yatmaz bu gece debaşlıyoruz...bekleyiş tik tak
Hadi bakalim insallahbaşlıyoruz...bekleyiş tik tak