Eskiden her ayın 15 sinde tıkır tıkır yatıyordu bu el değiştirdi böyle oldu düzensizduzenlı ayın 1 ınde yatması gerekır
Eskiden her ayın 15 sinde tıkır tıkır yatıyordu bu el değiştirdi böyle oldu düzensiz
Bu saatten sonra yatmaz kardeşimGece bazen hesaplara geç düşüyor arkadaşlar yoğunluktan dolayı minimum beklenti süreniz saat 3 e kadar o saatten sonra bu geceye münasip yatmaz
Ne alaka biliyor musun geçen sene deprem felaketi yüzünden erken yattı. Emekli maaşlarıda dahilNe alaka ya, geçen şubatta ayın 10' unda yatmıştı.
Aynen bencede yatmaz artık sağlık olsun dicez yarın geceyi beklicezBu saatten sonra yatmaz kardeşim
Yatabilir bı kerede 14 de akşam üstü 6 da yatirdilar biliyoruz yarın her hangi bir zamanda da yaptırabilirlerAynen bencede yatmaz artık sağlık olsun dicez yarın geceyi beklicez
Vay anasını devlet bile ciddilikten uzak zamları hemen yapıştıran devlet vermeye gelince ortalıkta yok sayın bakan seyahatta dönsün yB
BAKANLIK BANKAYA PARAYI GÖNDERİYOR AMA BANKA GÜNÜNDE YATIRMIYOR BENCE... KULLANIYOR PARAYI.Vay anasını devlet bile ciddilikten uzak zamları hemen yapıştıran devlet vermeye gelince ortalıkta yok sayın bakan seyahatta dönsün
Banka kimin kardeşBUGÜN GÜNDÜZ YATAR İNŞALLAH...
BAKANLIK BANKAYA PARAYI GÖNDERİYOR AMA BANKA GÜNÜNDE YATIRMIYOR BENCE... KULLANIYOR PARAYI.
Peki 2022 Şubatında hangi felaket oldu ? o zaman da ayın 10'unda yatmış da, yada Ağustos'ta yine gecikmemiş zamlı maaş 12 sinde yatmış ?Ne alaka biliyor musun geçen sene deprem felaketi yüzünden erken yattı. Emekli maaşlarıda dahil
Alakası bile yok baktım son 4 döneme 10-12 arası yatmış.Her yıl zam ayında böyle oluyor arkadaşlar..
Mesela temmuz zaminda genellikle geç yattığım oluyordu. Arkadaşlar tartışmaya gerek yok . Yok kasa da para.yok muhabbetleri de cok sacma. Beklemekten başka çare yok. Bekleyeceğiz. Benim de odemem çok var . Çocuğumun giderleri çok var. Ama beklemekten başka bisey yok.suan.konusmalarimiz boşa.Peki 2022 Şubatında hangi felaket oldu ? o zaman da ayın 10'unda yatmış da, yada Ağustos'ta yine gecikmemiş zamlı maaş 12 sinde yatmış ?
Alakası bile yok baktım son 4 döneme 10-12 arası yatmış.
SÖYLEDİK BANKA KULLANIYOR DİYE PARAYI.. BANKANIN KEYFİNİ BEKLİCEZ ARTIK YAPCAK BİR ŞEY YOK.Sosyal hizmetlerin hesabı 2 gün önce parayı hesaplara yatırdık diye yazmış.2 gün önce hesaplara yattıysa para nerde?Bence bu işin içinde bir iş var ziraat bankasında birileri bu parayı kullanıyor.Bu gecikmenin bir açıklaması oo laa mazzz.Kendinizi koyun yerine koymayın insanlar dalga geçiyorlar koyun diye çokta haksız sayılmazlar aramızda var öyleleri çünkü.Sayın cumhurbaşkanının bu durumdan haberdar olduğunu sanmıyorum ,altta dönen birşey.Bazıları yazmış zap yapıldığı ay geç yatıyor diye ne alaka kardeşim ne alaka ? Meclisten yasa geçmiş bu adamlar zamlı alacak diye...ziraat bankasının haddinemi geç yatırmak ? Memurda zamlı aldı neden geç yatmadı? emekli zamlı maaş + ikramiye aldı neden geç yatmadı ? Çünkü bu adamlar bilinçli okumuş insanlar geç yattığı zaman ilgilileri şikayet yağmuruna tutarlar.Ama bizimkiler kendini garip, kimsesiz vs gördüğü için sesini çıkarmıyor.2 gün geç yatıracaksalar bizde elektrik,su faturlarını 2 gün geç yatıralım? Aldığınız 1 tane sakıza bile vergi veriyorsunuz hakkınızı aramayı öğrenin.Ziraat bankası şikayet edilmedi cimer vs yada sosyal medyadan bakanlığın ilgili paylaşımına yorum yapın bu işin arkasında başka bir iş var çünkü.Bakanlık 2 gün önce yatırdım diye yazmış ama ziraat bankası yatırmıyor.Sizin paranızı arka planda faize yatırıp 2 günde cebine para indirenler yoksa bende birşey bilmiyorum.Sizi insan yerine koymuyor olabilirler sizde oy veriyorsunuz gereken tepkiyi yasal hakkınız olarak gösterin.
Ayrıca kimse babasının parasını yatırmıyor...Dünyanın en fazla vergi veren ülkesinde yaşıyoruz..Büyük takımların, fener galata vs onların hersene silinen vergi borçları bile engellilere verilen parayı 5 e katlar.Büyük iş adamlarına verilen faizsiz kredi bile engellilere verilenleri 20 ye katlar.Siz bir cumhuriyet ülkesinde yaşıyorsunuz ve burası MUZ cumhuriyeti değil , kimse gönlünden kopanı veremez kanunda devlet vatandaşına bakmakla yükümlü...bir başkası gelir oda vermek zorunda..hee vermedimi oy vermezsin arkasına baka baka gider bir başkası gelir yine.