2025 Yılı ÖTV İndirimli Araç Alma Limiti 2 Milyon 290 Bin TL oldu

“Sürekli olarak tekerlekli sandalye veya sedye kullanması gerekir.
“Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir”

Özel tertibatlı araç kullanmaya ihtiyacı yoktur.
” vb. kişinin özel durumunu belirten açıklamalar belirtilmelidir.

Bu yazı rapordan her ikiside yazıyor ortopedi % 54 araç alabilir miyim

Yani degeri 2.290.293tl ye kadar araç alabiliyoruz ve aldığımız evde bakım parası ve engelli maaşına sıkıntısı olmuyor dogru mu anlıyorum arkadaşlar bilgisi olan bilgi versin

Yani degeri 2.290.293tl ye kadar araç alabiliyoruz ve aldığımız evde bakım parası ve engelli maaşına sıkıntısı olmuyor dogru mu anlıyorum arkadaşlar bilgisi olan bilgi versin
Yok öyle bir dünya 1 milyon 3 yüz bin lik araç alan engelli bunun yerine ev alsa kiraya verse geçinir dolayısı ile evde bakım maaşı ve engelli maaşına da gerek kalmaz devlet bu hesabın peşinde her türlü yardım ve maaş bir yolu yordamı bulunarak kesilir gibime geliyor sağlam bir SGK iş bulmadan bu kampanyaya girmeyin en azinda aracı alırsınız ama yardım maaş ve evde bakım kesilse bile en azından açıkta kalmaz SGK li iş ile 5 sene gecinirsiniz

adam gıdıp 2.500.000 lık aracı bayı satıcı ıle anlasıp,cepınden 200.000 nakıtı elden verıp
ındırımlı fatura ederek 2.300.000 e almıs gosterıyor

fatura2.300.000 luk aracı otv ındırım farzedelım 800.000 tl olsa
1.500.000 nakıt vererek alıyor evıne goturuyor

araca 1.500.000 vererek evın onune koydugu arac 2.300.000 tl
sonra her ay atm ye gıdıyor engellı aylıgı engellı bakım aylıgı...gecım derdı durumu ıyı degıl..yardım parası her ay 10.000 tl maas alsın

sosyal yardım,gecım derdı...ama kenarda 1.500000 tl nakıtı varmıs,bındıgı arac 2.300.000 luk arac

bu nasıl çelişkiler yumagı,ilginç

Engelliler kendi aralarında böyle düşünüyorsa hükümet bize ne yapsa hak bir engelli ailesine miras kalabilir ya da senelerce her şeyinden kasarak para biriktirmiştir o para ile ya ev alır ya araba bu sosyal yardım paralarını bizim muhtaçlık adı altında görmemiz çok vahim bir durum o zaman hiç mücadele etmeyelim engelli hiçbir şey hak etmiyor otursun evinden çıkmasın ömür boyu ölmeyi beklesin evinde vay vay vay engelliler böyle düşünüyorsa geçmiş olsun bize Almanya engellisine ne imkanlar sağlıyor ne maaşlar ne yardımlar yapıyor refah içinde yaşasın diye aracı ayrı yakıtını kotalı şekilde ücretsin veriyor rahat rahat gezsin bari biz engel olmayalım diyor bizimkiler ise kendi kuyularını kazıyor aynen benim aylığı araç aldık diye kesildi hem sorduğumuz halde 2015 yılında kaç sene oldu demek ki bütün engellilerin bu maaşları kesilsin biz hak etmiyoruz engelliler bu ülkede neyi hak ediyor ki zaten

bu bakıs acısıyla bakılırsa o zaman engellı oturdugu yerde 10 bın maas alsın,ötv den kar elde edıp ev araba alsın
mıllet sabah aksam 40 sene calıssın,13 bın tl emeklı maasıyla gecınsın
evı olmasın arabası olmasın kırada surunsun..o zaman bu sekıldede bakmak gerekır

bu bakıs acısıyla bakılırsa o zaman engellı oturdugu yerde 10 bın maas alsın,ötv den kar elde edıp ev araba alsın
mıllet sabah aksam 40 sene calıssın,13 bın tl emeklı maasıyla gecınsın
evı olmasın arabası olmasın kırada surunsun..o zaman bu sekıldede bakmak gerekır
Len oğlum gel çocuğumu iyilestir sana 5 araba vereyim kaprag ne konusuyorsun

Engelliler kendi aralarında böyle düşünüyorsa hükümet bize ne yapsa hak bir engelli ailesine miras kalabilir ya da senelerce her şeyinden kasarak para biriktirmiştir o para ile ya ev alır ya araba bu sosyal yardım paralarını bizim muhtaçlık adı altında görmemiz çok vahim bir durum o zaman hiç mücadele etmeyelim engelli hiçbir şey hak etmiyor otursun evinden çıkmasın ömür boyu ölmeyi beklesin evinde vay vay vay engelliler böyle düşünüyorsa geçmiş olsun bize Almanya engellisine ne imkanlar sağlıyor ne maaşlar ne yardımlar yapıyor refah içinde yaşasın diye aracı ayrı yakıtını kotalı şekilde ücretsin veriyor rahat rahat gezsin bari biz engel olmayalım diyor bizimkiler ise kendi kuyularını kazıyor aynen benim aylığı araç aldık diye kesildi hem sorduğumuz halde 2015 yılında kaç sene oldu demek ki bütün engellilerin bu maaşları kesilsin biz hak etmiyoruz engelliler bu ülkede neyi hak ediyor ki zaten
5 sene arabaya verdiğim parayı altına atsaydim daha çok kazanmıştım iş yapsaydim 3 katı kazanmistim ne konusuyorsun teneke herif

oho millet uçmuş hükümet gerçekten el atmalı o zaman bu işe yorumlara bak yorumlara ben ne diyorum bunlar ne diyor ulen siz enngelliye verilen hakka ticaret gözü ile mi bakıyorsunuz oha ve çüş vay vay vay gerçekten şaşırtıcı engelliyi düşünen yok siz devam edin bu kafayla banane, bu haktan sadece ağır engelliler yararlanıyor Allah fesatların başına versin o zaman ne diyeyim bu hakla ticaret yapılmaz ben engelli olmasaydım belki milyoner olacaktım bunun hesabı mı yapılır yerimden kalkamıyorum %92 ağır kas hastasıyım başına gelsin kolunuzu kıpırdatamayın çalışamayacak hale gelin o zaman anlarsınız tenekeymiş sen bomboş tenekesin daha ne, çocuğunun hakkının hesabını yapıyorsun bide zarara uğramışmış vah vah ağla çocuğun umurunda değil baksana işte böyle düşünenler yüzünden hükümet bir karar alıyor bütün engellilerin çekiyor işte böyle çakkallar engelliler haklarını ticarete döküyor üstlerinden bir araba 5 sene sonra sat

Geri