UGUR89 Moderator 29 Tem 2026 #1 2026 yılı Ağustos ayı bakım maaşı yatan ve yatmayan illeri bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
E engelli41 30 Tem 2026 #2 E devlet sosyal yardım 2022 maaşı guncellenmemis sizdede öylemi arkadaslar
O okatur Cumartesi saat 22:23'de #5 Mert67' Alıntı: Bu ay evde bakım parası hangi bankaya yatacak acaba bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... halk banka yatacak
Mert67' Alıntı: Bu ay evde bakım parası hangi bankaya yatacak acaba bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... halk banka yatacak
M Mert67 Cumartesi saat 22:36'de #6 okatur' Alıntı: halk banka yatacak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
B Burakcan Dün 18:11 da #8 Merhabalar halk bank hesabı açtırmadım, ziraat dan yatıyor diye? ne yapmam gerek eğer ziraata yatmazsa bu aylık bakım parası boşa mı gider ?
Merhabalar halk bank hesabı açtırmadım, ziraat dan yatıyor diye? ne yapmam gerek eğer ziraata yatmazsa bu aylık bakım parası boşa mı gider ?
X x53 Dün 19:36 da #9 Bende açmadim kendileri açmiş aile kart halkbankta mesaj geldi kimlikle gidip aldim maaşimda oraya yatti
Bende açmadim kendileri açmiş aile kart halkbankta mesaj geldi kimlikle gidip aldim maaşimda oraya yatti